Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 éves fiú vagyok és még nem...

13 éves fiú vagyok és még nem volt magömlésem. Baj? (Tovább lent)

Figyelt kérdés
Rendszeresen maszturbálok (naponta, 2 naponta), de még nem jött sperma. Éjszaka sem. Volt hogy àtlátszó "ragacs" jött de csak kevés és nem is spriccelt. 155 cm körüli a magasságom és 50 kg vagyok. Mikorra várható? Amúgy baj hogy alacsony vagyok? (Legalábbis az osztálytársaimhoz képest)

2015. júl. 29. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Semmiről sem késtél le .A "ragacs" viszont azt jelenti már elindult valami nálad is ezen a téren .A prosztatád már kezd dolgozni,a kellemes érzéssel meg ismerkedsz .
2015. júl. 29. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
A termeted ebbe nem játszik be ,1 voltam .
2015. júl. 29. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Előbb utobb mostmár lesz,nyugi
2015. júl. 29. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
50 kiló sok, szabadulj meg a hájtól
2015. júl. 30. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg,spermát legkésőbb 16 éves korodban kell hogy a szervezeted termeljen.

Az hogy van előváladékod jó jel,már serdülsz.Sok fiúnak csak 14-15 éves korára lesz spermája,alacsonyabbaknál gyakoribb hogy picit később legyen spermája,szőrzete netán éy van hogy nem túl nagy 14-15 évesen a nemiszerve,de majd megnő.

Éjszakai magömlése nem mindenkinek van,sokaknak sperma csak maszturbáláskor és sexnél van csak.Még nagyon fiatal vagy így normális hogy néha jön pici cucc,néha meg nem.

Ahoz képest hogy korodhoz képest alacsonyabb vagy igen jó hogy van előváladékod(nagyon sokan akik a te korodban alacsonyabbak picit később érnek).

Minden rendben van,csak még fiatal vagy.

2015. aug. 1. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Magasságod sem baj,majd megnősz.

Apukád magasságából ki tudod következtetni milyen magasra nőhetsz meg.(vagy mint ő,vagy picit magasabbra,nagyon ritka hogy valaki ala csonyabb legyen mint az apja)

2015. aug. 1. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!