Miért van éjszakai magömlésem annak ellenére, hogy ki szoktam verni? Ez valami betegségre utaló jel? 18/F
18 éves vagyok, oda is írtam
ha kiverem, akkor is sok jön, ráadásul spriccelve, kb. 8-10 lövés, szóval elég sok spermám van, mint írtam is, szóval nem értem, hogy miért van még éjszakai magömlésem is, és egy kicsit zavaró is ://
Lehet hogy a napi 1 x ri maszti kevés .Még a fele sem jön ki elsőre,és nagyon jó az utánpótlás .Ahhoz hogy szinte üres legyen a "raktár",legalább 4-5 x kellene kb fél nap alatt.A természet ezt is jól berendezte,ne lehessen az összes lőszert egyszerre ellőni .A természet a fajfenntartást veszi elsőnek fő feladatul .Erről is kellett volna olvasnod .Ahogy a mellékherék megtelnek,mert hogy a
"raktárak " kapacitása is véges,Az agy azonnal gondoskodik az űritésről .Nálad legalább mindig friss a termék .
Menjetek donornak,így pénzt is lehet keresni,nekem 3 a rekord,de nem nagy szám
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!