Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van éjszakai magömlésem...

Miért van éjszakai magömlésem annak ellenére, hogy ki szoktam verni? Ez valami betegségre utaló jel? 18/F

Figyelt kérdés
Elég gyakran van éjszakai magömlésem, amire szinte mindig felébredek, de van olyan is, hogy csak reggel veszem észre, hogy spermás a boxerem. Egyébként sok a spermám, lehet h ezért van? Neten nem találtam erről semmit, csak a serdülőkori magömléskor, de én már ezen túl vagyok, szóval nem értem

2015. jún. 25. 21:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, hogy van éjszakai magömlésed. Ne aggódj! ;)
2015. jún. 25. 21:32
 2/17 anonim válasza:
79%
Nekem nincs ilyen,nemtudom,hogy hány éves vagy,de ha kivered,és nem jön semmi akkor az jön ki éjjel,ne hagyd,hogy hamar vége legyen,így azt is kipréseled. Csak lassíts az orgazmus előtt.
2015. jún. 25. 21:42
 3/17 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok, oda is írtam

ha kiverem, akkor is sok jön, ráadásul spriccelve, kb. 8-10 lövés, szóval elég sok spermám van, mint írtam is, szóval nem értem, hogy miért van még éjszakai magömlésem is, és egy kicsit zavaró is ://

2015. jún. 25. 21:45
 4/17 anonim ***** válasza:
28%
18 biztosnem 12? ennyi ésszel...
2015. jún. 25. 22:43
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
ilyen fiatalon lehet ne parázd túl
2015. jún. 25. 23:11
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

Lehet hogy a napi 1 x ri maszti kevés .Még a fele sem jön ki elsőre,és nagyon jó az utánpótlás .Ahhoz hogy szinte üres legyen a "raktár",legalább 4-5 x kellene kb fél nap alatt.A természet ezt is jól berendezte,ne lehessen az összes lőszert egyszerre ellőni .A természet a fajfenntartást veszi elsőnek fő feladatul .Erről is kellett volna olvasnod .Ahogy a mellékherék megtelnek,mert hogy a

"raktárak " kapacitása is véges,Az agy azonnal gondoskodik az űritésről .Nálad legalább mindig friss a termék .

2015. jún. 26. 08:20
 7/17 anonim válasza:
Nekem a másodiknál már fáj naponta,te hogy bírod?
2015. jún. 26. 08:57
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
#7 es nem rólam van szó,de vannak nagymenők akiknek min 4-5 a napi maszti .
2015. jún. 26. 09:48
 9/17 anonim válasza:

Menjetek donornak,így pénzt is lehet keresni,nekem 3 a rekord,de nem nagy szám

14/F

2015. jún. 26. 12:46
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem utal semmire,neked több a cucc
2015. jún. 26. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!