Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nincs magömlésem?

Miért nincs magömlésem?

Figyelt kérdés
Lassan közeledik a 16.születésnapom és még soha sem volt magömlésem.Éjjeli talán már volt de akkor sem tudnám megmondani,hogy ondó volt-e ami kijött,lehet csak előváladék mert az volt már,de az is csak teljesen random magától jön nem akkor amikor maszturbálok.Merevedésem van rendesen,de olyankor elkezd fájni,meg dörzsölődni és abbahagyom.(Olyan mintha túl száraz lenne). Orvoshoz is megyek,de amikor beszéltünk telefonon azt mondta valószínűleg nincs semmi bajom.De nem értem mi van,mert nagyon magas vagyok,szőrösödés elindult,nem tudom mit tegyek.Nem tudok aludni,meg semmi mindig ezen aggódok barátnőm is megunta és szakított velem.Mit csináljak?

2015. ápr. 18. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy kicsit későn érő vagy, az agyalapi mirigy növekedési hormon termelése és az ivarmirigyek hormontermelése fordított arányban áll.
2015. ápr. 18. 19:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ne aggódjak szerinted? :(
2015. ápr. 18. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán nem jó maszti technikát alkalmazol .Nem tudod milyen érzések követik egymást ,az elélvezésig .
2015. ápr. 18. 19:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.De amikor volt éjjeli akkor azt álmodtam,hogy egy lánnyal vagyok és utána nagyon jó érzés volt de ilyennek ébren a közelében sem vagyok soha.
2015. ápr. 18. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamit nem jól csinálsz. Vagy nem vagy kitartó.
2015. ápr. 18. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!