Nincs spermám? Lassan 15 éves leszek de még nincs spermám már kb 2 éve van fanszőröm 160 cm vagyok 46kg nyolcadikos. Már rengetegszer volt magömlésem de akkor maszturbációkor miért nem jön? Ezt nem értem
Egyetértek 2. válaszolóval.. szerintem ah már volt magömlésed akkor van spermád is, csak még nem izgattad fel magad annyira, maszti közben hogy el is élvezz.. :)
Inkább nyugisan csináld, nézz egy kellemes filmet, amire felizgulsz, és csináld.. ne várj el eredményt, jönni fog magától :)
A korodhoz képest alacsony vagy olyan 13 éves magasságod van kb.A fanszőr az már jó jel és a magömlés is.Az a helyzet hogy csak most kezdtél el serdülni és néha ha maszturbálász akkor összefog jönni a magömlés,néha meg nem.Majd idővel ezzel sem lesz probléma.
A spermát a szervezetnek legkésőbb 16-16,5 éves korra kell termelnie.De általában 13-14 éveseknek van már spermájuk.
Még a szervezeted fejlődésben van ezért van az hogy maszturbáláskor nincs magömlés.De ez normális,mindenki másképp fejlődik,valaki gyorsabban,valaki lassabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!