Miért van éjszakai magömlésem annak ellenére, hogy ki szoktam verni? Ez valami betegségre utaló jel? 18/F
Figyelt kérdés
Elég gyakran van éjszakai magömlésem, amire szinte mindig felébredek, de van olyan is, hogy csak reggel veszem észre, hogy spermás a boxerem. Egyébként sok a spermám, lehet h ezért van? Neten nem találtam erről semmit, csak a serdülőkori magömléskor, de én már ezen túl vagyok, szóval nem értem2015. jún. 25. 21:25
11/17 anonim válasza:
9 es ,te még kezdő vagy ,még nem végleges nagyságuak a nemi szerveid .Lesznek még magasabb eredményeid is .
12/17 anonim válasza:
Menj el lefekves elott kozvetlenul pisilni!
13/17 anonim válasza:
12 es,mi köze a lefekvés előtti pisilésnek az éjszakai magömléshez ? Ne zagyválj már itt össze mindent .
14/17 anonim válasza:
13-As...Ha nem megy el lefekves elott pisilni, akkor este a hugyholyagja meg fog duzzadni, ami majd bezarja azt a kis kapcsot, ahol a ver aramlik vissza a peniszbol... Ezert a penisz mivel tele lesz verrel, fel fog allni, amit magomles kovet.
15/17 anonim válasza:
Ekkora hulyeseget is reg hallottam! A merevedesert nem a hugyholyag teltsege felel, es a magomles nem a merevedestol van. Az elsőt izmok vegzik, a magomkes meg idegi parancsra tortenik.
16/17 anonim válasza:
a lényeg h senki se álljon eléd mert ha rálősz kiviszi a falat
17/17 anonim válasza:
é naponta verem de van éjszakai magömlésem volt hogy napkoözbe többször kivertem mégis eddig 6 volt a csúcs a vége már brutál volt bedagadt a makkom a bör nem ment vissza 2 napig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!