Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 17 évesen nagynak számít?

17 évesen nagynak számít?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és 18 cm alapból a péniszem, ez normáris, mert kb 2 hónapja még alig volt csak 10 cm, emlékszem is, hogy még haverokkal dumáltuk kinek milyen nagy,alapbol meg állva és akkor mértem, most meg ilyen hírtelen ilyen nagy lett, ez hogy lehet? Állva is elérte a 22 cm-et pedig 2 hónapja az is csak 15-16 volt. Most már a feszülős boxerből is egyel nagyobb mérett kell, mert már a régebbiekbe nem fér bele, vagy túl nagy a dudór a boxerban. Még az úszó fecskémet is le kellett cserélni, mert már kilógott belőle. És még a vastagsága is megnőtt.

2016. júl. 7. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Csak gratulálni tudok hozzá, 17 évesen kisregényt írtál a farkadról. Dehát elvégre nyáriszünet van:D
2016. júl. 7. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Lehet 1x a cm-t és 1x az inchet nézted a vonalzón xd
2016. júl. 7. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Senkit nem érdekel.
2016. júl. 7. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Nekem kb ugyanekkora, nem gáz

16/F

2016. júl. 7. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Úgy lehet ahogy én 15 centit nőttem magasságba majdnem 2 hónap alatt amikor 16 éves voltam és itt vagyok jópár évvel később is.

Légy boldog hogy nőtt xD

2016. júl. 17. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez nagyotmondásnak számít; ügyes voltál gratulálunk!
2016. szept. 4. 12:09
 7/7 szamo77db ***** válasza:
Nem unjátok még a péniszetekkel való örökös foglalkozást? Mert én már nagyon!
2016. szept. 4. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!