Szerintetek 14 évesen 16cm-es pénisz az nagynak számít?
a pénisz a tévhitek ellenére nem 20-25 éves korig fejlődik mint a többi részed, hanem kb 15-16 éves korig. Persze kivételek is vannak, de az nem sűrű. Nekem például 14 évesen 18cm volt, most 17 vagyok és még mindig ugyan akkora. Ismerősöm viszont olyanokról számolt be, hogy 14 évesen vér cikinek érezte a 12centis pötsét, most ő is 17 éves, és már 16 centi neki.
Mivel 14 éveseknek nem méregetik hivatalosan a farkukat, ezért nem tudjuk, és nem is fogjuk tudni, hogy abban a korban mi számít átlagosnak. Az viszont biztos, hogy magyarországon a hivatalosan elfogadott átlag méret 18 éven felüliek körében 15cm, szóval te már most is egy centivel átlag felettinek mondhatod a péniszed :D
Remélem segítettem!
DancsiBácsi
45F
simán jó
egy csaj el tud menni simán tőle
nekem is ekörül van .. talán picit nagyob.. és nem rossz a vastagsága.. szeretik a csajok és sok esetben elmennek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!