Az araboknak mennyi a pénisz átlaga és az kicsinek vagy nagynak számít?
Ma mar van arab nagykovetseg es arab etterem is az orszagban,
s ha valoban erdekel, akkor talan oda kellene elmenned es megmerned, hogy kielegisd a kivancsisagodat!
Szerintem náluk 20 cm a minimum, mert mindenki azt mondja, hogy nagy nekik. Volt már arab barátom, de nem feküdtünk le, szóval nem tudom. De azt mondják nagy.
Mindenesetre nagyon ari srácok ők és imádják a szőke kék szemű lányokat, és a magyarokat is, szóval hajrá, tuti nem fogsz csalódni.
"Szerintem náluk 20 cm a minimum, mert mindenki azt mondja, hogy nagy nekik. Volt már arab barátom, de nem feküdtünk le, szóval nem tudom. De azt mondják nagy."
Egyszer beszéltem egy Németországi csajjal, ő meg azt mondta, hogy tudja, hogy a Magyar pasiknak nagy farkuk van. A Magyarok is ezt mondják magukról, mégis a többségnek kis pö*cse van, vagyis kisebb mint 20cm. Ennyit az "azt mondjákokról".
Ez az egyik, a másik meg hogyha olyan nagy lenne az Araboknak, akkor nem lenne mindenféle arab pénisznövelő gyakorlat, amit ők fejlesztettek ki. :))
Szerintem a Nigg*ereknek és a Cigányoknak van a legnagyobb, meg azt hiszem a Dél-Amerikaiaknak talán, mintha ilyesmit hallottam volna. A Nigg*ereké nagy, ez tény, a Cigányoké is, az apám félig Cigány volt és nekem is 22-23cm között van, erre van még jó pár példám. Na meg Dél-Amerikában ennek-annak az Országnak szintén nagy.
Az Arabokról meg annyit, hogy...
Nahh jó... *Facepalm*.
Szóval... nem aranyosak. Svédországban folyton randalíroznak, robbantgatnak meg megerőszakolják a lányokat. A világban mindenhol ahol nagyobb %-ban előfordulnak a feje tetejére áll a rend. Szóval aki azzal jön, hogy általánosítok azzal nem fogok leállni veszekedni. Mindazonáltal elég sajnálatos, hogy a mai modern világban, ahol a vallások ereje egyre halványabb, ott holmi "Istenek" miatt meg lehet szegni a törtvényt és a szabályokat arra hivatkozva, hogy ez a mi valláskultúránk része. A hit az csak hit, egy bebizonyíthatatlan dolog. Így nem szabadna hogy a rend felett álljon. Az első és legfontosabb dolog a rend, a sor végét kellene zárnia a vallásoknak. Mivel az a legkevésbé fontos dolog és csak akkor foglalkozik vele az ember, ha már mindent elveszettnek érez, ez egyfajta placebó az összetört embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!