Mekkora az átlag pénisz méret 14-15 évesen?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és most 15-16 cm ha áll ha meg nem akkor kb 10-12. Azt szeretném kérdezni hogy mekkora az átlag ilyen korban és hogy ez a méret jó vagy rossz e ilyen idősen? Köszönöm a válaszokat! 14f2016. okt. 30. 21:40
1/7 anonim válasza:
Én speciel örülnék ha most lenne ekkora nekem mert a magasságomhoz képest a 10cm nem éppen néz ki igazán jól. Sztem jó ez 14/f
2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom. Azt elfelejtettem mondani hogy en 180 cm vagyok. Te mennyi vagy es hogy a 180hoz a 15-16 cm milyen?
2016. okt. 30. 21:45
3/7 anonim válasza:
Dehogy rossz! Már egy felnőttnek is megfelelő lenne és még csak 14 vagy.
5/7 anonim válasza:
Nagyon jó a méreted,ez már felnőtt méret és petyhüdten is jó,de már felnőtt magassági van,ehhez illik is ez a méret.
Átlagot azért nehéz mondani mert vannak nagyon alacsony(155-160 cm),fejlettlen 14 évesek,akik nem is serdülnek még vagy csak most kezdtek el nekik sokszor amíg el nem kezdenek nyúlni picike(8-10 cm) van.De átlag magas 14 évesek 170 cm magasak 13-14 cm írtak.
6/7 anonim válasza:
Állva 17cm, ernyedten 13,5cm. 14F
7/7 anonim válasza:
Én 164cm vagyok es nekem is 15-16cm 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!