Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves fiú vagyok nyáron...

16 éves fiú vagyok nyáron leszek 17 éves 186 centi vagy és 86 kiló ez sok?

Figyelt kérdés

Elég nagy hasam van meg fenekem is!

Szerintetek fogyó kúrázzak!?

2010. ápr. 23. 19:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Na örülök,hogy tényleg vannak sportoló,egészségükre ügyelő fiatalok,akik csak azért hogy menőnek,v. felnőttebbnek látszodjanak nem állnak be a cigiző,állandóan piálók körébe.Az tök jó,amikor valakinek van saját személyisége,elképzelései és tesz is érte.
2010. ápr. 30. 12:38
 22/25 anonim ***** válasza:
elképzelés nincs :D:D:D::D:D:D:::D demind1 :D
2010. ápr. 30. 12:49
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát még idő van az elképzelésekhez,majd idővel lesz talán.
2010. ápr. 30. 13:17
 24/25 anonim válasza:
Az hogy ilyen magas vagy az szuper!Az hogy sok a zsírci még változhat ,sőt tenned is kell ellene.Amúgy pedig pont most pörög a legjobban az anyagcseréd is.Használd ki.Mozogj sokat.A kondizást is már el kezdheted,de csak finoman ésszel.Jobb esetbe 80évig ebben a testben élünk,és nem mindegy hogy kinyírjuk e vagy sem:)Amúgy pedig tényleg sok a pici ember.Miért?Szerintem azért mert sok "üres"kaját esznek és már minden gépkezelt.Szerintem ez a hormonháztatartás felborulásával jár.És itt jön képbe pl a növekedési hormon is.
2010. ápr. 30. 15:16
 25/25 anonim válasza:
bocs elírtam ...gépkezelt=génkezelt:)
2010. máj. 20. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!