Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves fiú vagyok nyáron...

16 éves fiú vagyok nyáron leszek 17 éves 186 centi vagy és 86 kiló ez sok?

Figyelt kérdés

Elég nagy hasam van meg fenekem is!

Szerintetek fogyó kúrázzak!?

2010. ápr. 23. 19:05
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Jól érzed magad a bőrödben? Ha igen, akkor semmi értelme!
2010. ápr. 23. 19:09
 2/25 anonim ***** válasza:
szerintem sportolj és ne zabálj nasikat meg kólát ...egészséges táplálkozás
2010. ápr. 23. 19:09
 3/25 anonim ***** válasza:
Testsúlyod az elfogadható kategóriába tartozik.De, ha magadnak nem tetszik a súlyod, figyelj oda az étkezéseidre, mozogj sokat, édes üdítő helyett igyál ásványvizet.
2010. ápr. 23. 19:19
 4/25 anonim ***** válasza:
De jó,végre egy magas,nem vézna gyerek.Tök jó,bárcsak a többi fiú se töpörödne,mert olyan törpék a maiak.
2010. ápr. 24. 13:39
 5/25 anonim válasza:

de tényleg, miért van az hogy a mai fiatalok ilyen alacsonyak? rossz étkezés, kevés alvás?

bár én a normálisabb kategóriába tartozom a 185cm 70kg-val 16,5 évemmel

2010. ápr. 25. 12:22
 6/25 anonim ***** válasza:
Végre magas,fejlett fiú.Szerintem a cigi,kevés mozgás és túlzott megkimélés miatt törpék.Nekem sok 16-24 év körüli fiú rokonom van és mindenhova kocsival cipelik,kajálnak folyton a mekiben,anyuci meg mindent elintéz nekik,dokihoz cipeli,mert egyedül arany szivem nem tud elmenni,csak pénzt szórni tud egyedül,a saját tankönyveinek a kiosztására is a szüleivel megy,nehogy cipelini kelljen stb.
2010. ápr. 25. 18:14
 7/25 anonim válasza:

Áh, hát nálunk "anyuci" nem ilyen kényesztető típus... :) Szerintem egyébként az alvással, és a táplálkozással lehet a fő gond, mert nekem mindíg kellett kiskoromban délután aludni, ill. mindíg kaptam normálisan enni, mármint házi kosztot nem olyan szemetet, amit pl. a mc-ben adnak.

A mozgásról meg csak annyit hogy futottam félmaratont és járok kondiba szóval azzal nincsen gondom :)

2010. ápr. 25. 22:04
 8/25 anonim ***** válasza:

Kevés mozgás,sokan cigiznek ez is igaz,a genetika is számít,falun eleve kisebbek az emberek,a kényesztettést én is láttam,mert sok tizenéves semmit sem segít otthon,még ha falusi akkor sem,a kertben sem,a saját szobája rendbetételéhez lusta,a lányoknál is emiatt a mozgás hiány miatt és hogy más nem is csinálnak látszik az elhízás sokuknál,sok log az internet előtt,a chips,csoki zabálás,a korai bulizgatás,piálás stb.

Ne fogyoz,inkább mozogj többet és figyelj az egészséges táplálkozásra,a súlyod és a magasságod az jó.

2010. ápr. 26. 10:46
 9/25 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy vannak sportos,magas fiúk is.De néz körül hogy tényleg marha lusták a fiatalok,én már 27 éves csaj vagyok és egy csomó velem egykorú lány,fiú ismerősőm és fiatalabb van.Sok csaj-fiú tényleg a szobája rendbe rakásához is lusta,semmit nem csinálnak ezen kívül,a legtöbb lány barátnőm 20 éves kora után vasalt először magára és a mosogatást sem nagyon ismerték,v. a saját szobájukon kívüli takartítást,kertben való besegítést,volt akinek a fagyasztott hasábburg is gondot okozott stb.,persze volt pár kivétel,a fiúknál szintén van olyan ismerősőm hogy már 17 éves de egyszer nem nyírta még le a fűvet és bekiabál anyu szomjas vagyok,folyik az orrom,szóval iszonyat,de a cigihez meg a pénz tékozláshoz van esze.

Szerintem elkényelmesedttek az emberek,nem vagyok egy falusi csaj,mert én is városból költöztem még gyerekekként ki,de komolyan a városi gyerek többet mozgott,mert kulcsos volt,nem cipelték seholva a fenekét,volt 2 lába és kész,ment magától mindenfelé a barátaival,míg itt szitne csak ülni és dumálni lehetetett,mert falun nincs semmi szinte,nincs hova elmászkálni.Ráadásul azt láttom most sok 20 évesnél hogy az 500 m.-re levő boltba is inkább kocsikázik,még ennyi napi mozgást sem csinál.

Mozogni kellene,többet levegőn lenni,helyesen étkezni,nem cigizni,piálni.Van aki szinte nem is eszik olyat is láttam,v. csak szemetet.

Örülök,hogy vannak ilyen sportos fiúk,gartaulálok neked és a szüleidnek is

2010. ápr. 26. 10:54
 10/25 anonim válasza:

Hmm... fűnyírás, tavasz --> hetente le kel nyírnom :)

Mosogatni nagyon nem szeretek de ha megkénrek azt is megcsinálom, vasalás és felmosáson kívül mindent meg szoktam csinálni általában amit kérnek (azt a 2-t is csak azért nem mert nem tudom hogy kell normálisan)

Köszönöm a gratulációt! :)

2010. ápr. 26. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!