Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 évesen alkoholista? Bővebbe...

15 évesen alkoholista? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, szinte minden hétvégén december óta iszok alkoholt. Sör, bor, rövidital. Voltunk orvosnál (nem ezzel) májfunkciómmal van baj. A máj meghaladja a bordaívet 3-4cm-rel. Mióta nyári szünet van 7-szer voltam ittas. Ilyenkor kicsot dölöngélek.

Mi bajom lesz, sűrgőssen abba kéne hagynom, de nem megy.

Mit tegyek?

Rendes válaszokat légyszi, amúgy ezekról apám és anyám nem tud.

Cigit már próbáltam, de kábítószert SOHA!

2016. júl. 4. 12:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Milyen bejelentést? Milyen üvöltözésért? Nem is hallod,hogy üvöltözök-e..mit szívtál?

Meg szerinted normális az,ha valaki alkoholista 15 évesen?? Előttem már adtak neki tanácsot,és ott mondták,hogyha nem fogadja meg a tanácsokat és újra iszik,akkor minek kérdez? Olvass egy kicsit ;)

2016. júl. 28. 13:53
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as!

Ha valami mindegy, akkor miért is folytatod a véleményed?

Szerinted Fülemülü kért minősítést, kioktatást? Ő sem kért! Igaz, dühösen reagált, de szerinted nincs semmi értelme annak, amit leírt? Mindenki úgy fogalmaz, ahogyan. Viszont lehet haszna úgy és ahogyan azt leírta a kérdező felé.

Fülemülü!

A kiabálás megjegyzés egy számítógépes nyelvezet. Ha valaki nagy betűkkel kommunikál, akkor az azt jelenti, kiabál.

2016. júl. 28. 15:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Lehet, de akkor menjen pszichológushoz. Kioktatással, agresszióval semmire sem megy.
2016. júl. 28. 17:09
 24/26 szamo77db ***** válasza:
Ebből nem fogsz egyedül kimászni! Keress egy jó pszichiátert, aki - minden bizonnyal - segíteni fog.
2016. júl. 29. 10:15
 25/26 anonim ***** válasza:

Én a nagy betűket kihangsúlyozásra használom,nem kiabálásra ;)

De egy kérdés kedves értelmes kommentelő?? Ismersz?? Hm?? NEM!!Úgyhogy hord el magad,mert ezzel egyáltalán nem segítesz senkinek..az ilyen tuskó emberek,mint,te azok ebből élnek,ennek élnek,és ettől boldogok,ha valakit cseszegethetnek.. ismétlem..szabad véleménynyilvánítás van,ha a KÉRDEZŐ szól be,akkor megértem..de TE milyen alapon szólsz be?? Ha őneki nem tetszik a kommentem,akkor azt elfogadom,és le is pontozhatsz..de miért Te bírálod?? Te vagy a kérdező?? Ha neked nem hasznos akkor se érdekel,mivel NEM TE kérdezted!!

És most már csak azért is nagy betűkkel fogok írni,hogy idegesítselek!! Én többet nem kommentálok neked,írj amit akarsz,nem érdekelsz,de ezt leírtam,hátha felfogod ;)

Én ezeket gondolom és kész,befolyásolni nem fogsz..ha meg már a pszichológust felhoztad,akkor: Szerintem Neked kellene,mert ha ennyin(vagyis a nagybetűk használatán) fel tudod magad húzni,akkor elég agresszív ember lehetsz,ha neked már ennyi idegesítő,és a másikba ennyi miatt belegázolsz!

Szép napot!

2016. júl. 29. 20:52
 26/26 anonim ***** válasza:
*akkor azt elfogadom,és le is pontozhat
2016. júl. 29. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!