A volt páromról van szó. 40 éves és alkoholista. Minden nap iszik, hol többet, hol kevesebbet. Amikor többet iszik, esélytelen, hogy bármire is reagáljon a @. /Nemcsak részegen-ugyanígy másnap meg harmadnap is./
Namármost, úgy néz ki, megcsalt. /Mikor még együtt voltunk- friss a szakítás/ A kérdés: elképzelhető, h egy új nő varázsa csodákra képes? Nem szép a csaj, az ex szerint sem, de hátha az újdonság varázsa..
Bántana a dolog, ha egy ilyen nővel menne, ami velem nem, ez a kérdés lényege. Mostanában megint mélyrepülése van-velem nem ment neki...
Minek élsz együtt egy alkesszel egyáltalán, aki mindennap iszik?
Minek akarsz szexelni egy részeggel?
Nem is értem.
Örülj neki, ha elviszik.
2013. szept. 8. 01:18
3/10 A kérdező kommentje:
Vigye, ha ennyire kell neki, de a hiúságom bántja, na! :-) Ha lecserélnek egy tőlem 10 évvel idősebb, rámenős buta libára...
Jó hülye kérdést tettem fel! :-) Azt én is tudom, h elképzelhető... El is képzeltem! :-)
Inkább a technikai része érdekel. Egy alkohol miatt működéstelen @ működhet 100%-osan ugyanakkora alkoholszint mellett, ami nálunk lehetetlenné tette a dolgokat?
2013. szept. 8. 01:25
4/10 anonim válasza:
Egy darabig mehet ott is .
2013. szept. 8. 07:42
5/10 anonim válasza:
Hiba azt hinni hogy ez csak szervi kérdés. Sok minden egyébtől is függ. Sok féle belső nedvtől enzimtől stb, aminek egy részét bizonyos hangulatban jobban termeli a szervezet. tehát ha az alkohol ront a helyzeten de az ujdonság varázsa erősit rajta, megeshet hogy pozitivabb eredményt kapunk még az alkohollal együtt is. Hosszutávon viszont ugyanaz lesz a helyzet mint melletted volt. A másik nő is jól be fogja szopni, átgondolva mindezt felesleges hiunak lenned arra hogy ideiglenesen ez a pasi képes megjátszani valakinek a nagyfiut. Inkább keress olyant aki nem csak ideiglenesen játsza meg hanem tényleg az is.
2013. szept. 8. 10:21
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. szept. 8. 12:46
7/10 anonim válasza:
Bizony, előfordulhat, hogy a tilosban járás izgalma afrodiziákumként hat.
2013. szept. 18. 23:20
8/10 anonim válasza:
35 évesen is lehet impotens egy faszi, ha mindennap azt a bizonyos mennyiséget megissza alkoholból. egyszerűen nem áll föl. még havonta egyszer sem. (esetleg más nője van-felmerül ez a gondolat is)
2013. dec. 2. 10:14
9/10 anonim válasza:
Óóó, én nem aggódnék egy alkoholista miatt!! AZ exemmel is ugyanez volt a gond, 2-3 sörig még tudott kefélni, ha többet ivott, már nem. Egyáltalán nem volt merevedése. És gyakran ivott, szinte nem is volt szexuális életünk.Kiadtam AZ útját,10 hónap után, azzal a szöveggel: Maradjunk csak jó barátok (mivel többre úgysem képes).
2015. dec. 29. 14:49
10/10 szamo77db válasza:
Én kidobnám az életemből ezt a pasit! Menjen, csináljon, amit akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!