Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha hétvégénként van hogy néha...

Ha hétvégénként van hogy néha többet iszom mint kéne akkor könnyen lehetek alkoholista?

Figyelt kérdés

nem annyira hogy árokba alszok meg ilyesmik csak van hogy néha nem emlékszem pár dologra..

de nem minden hétvégén csak amikor meghívnak akkor mindig igent mondok és elég sokan hívogatnak mindenkit errefelé :D utána meg én hívom vissza őket és már megis van a baj ha 5 emberrel megcsinálom.

de egyenlőre nem érzem azt hétköznap hogy szükség lenne rá,nem is esne jól, de lehet hogy könnyen alkesz lehetek nem tudom..

18/f

2014. ápr. 24. 21:12
 1/2 anonim válasza:
ennyitől semmi bajod nem lesz.:) de azért mindig csak annyit igyál amennyi jólesik én azt javaslom.:D
2014. ápr. 24. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez messze van az alkoholizmustól. Egy alkoholista nem szórakozásból iszik, hanem mert nem tud nélküle élni. Arra figyelj, hogy amikor nehéz helyzetbe kerülsz, sok stressz ér , akkor ne az legyen, hogy na akkor megiszom egy felest és lenyugszom, mert ez tényleg alkoholizmushoz vezethet. Semmi baj azzal, ha az ember a barátaival iszik, mondjuk odáig azért nem muszáj eljutni, hogy kimaradjon egy egész éjszaka.
2014. ápr. 24. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!