Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Depresszió vagy Alkoholista...

Mihály (S kérdése:

Depresszió vagy Alkoholista lennék?

Figyelt kérdés

vannak oly napjaim amikor esténként erős kényszert érzek arra hogy le döntsek egy üveg vodkát és ki sírjam a bánatom akadnak esték amikor ezt meg is teszem 19/F éves leszek és sokmindenen keresztül mentem eddig félek hogy mi lessz még később ...

senki nem érti meg a gondjaim nem tudom kinek el mondani..

Vajon csak annyi a baj hogy nemtudom kinek ki önteni a szívem vagy alkoholista lennék?

2014. febr. 6. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Még nem vagy alkesz, de a legjobb úton haladsz afelé.

Igen, valószínűleg depressziós vagy. Itt van egy cím, ahol tesztelheted magad, HA képes vagy őszinte lenni magadhoz.

[link]

"senki nem érti meg a gondjaim nem tudom kinek el mondani.."

A pszichiáter és a pszichológus pont erre való. :)

Ps: dr. Kopácsi L. lapjához eddig símán hozzá lehetett férni, most már csak regisztrálással. Keress egy másikat.

Kulcsszó: "Beck-féle depresszió"

2014. febr. 6. 21:03
 2/2 anonim válasza:

Mintha csak saját magam hallanám... Annyi különbséggel, hogy én hétvégente (péntek-szombatonként) rendszeresen leiszom magam, sőt pár hét óta már csütörtökönként is, egyrészt az ivás utáni vágy, másrészt nekem is a depresszió miatt és én sem tudom kivel megosztani a problémáimat.

21/F

2014. márc. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!