15 évesen alkoholista? Bővebben lent!
15 éves vagyok, szinte minden hétvégén december óta iszok alkoholt. Sör, bor, rövidital. Voltunk orvosnál (nem ezzel) májfunkciómmal van baj. A máj meghaladja a bordaívet 3-4cm-rel. Mióta nyári szünet van 7-szer voltam ittas. Ilyenkor kicsot dölöngélek.
Mi bajom lesz, sűrgőssen abba kéne hagynom, de nem megy.
Mit tegyek?
Rendes válaszokat légyszi, amúgy ezekról apám és anyám nem tud.
Cigit már próbáltam, de kábítószert SOHA!
Érdeklődnék, miért jó az neked, ha arról írsz, X napig nem ittál, majd arról, már iszol?
Miért kérdezted meg, hogy mit tegyél, amikor semmin nem változtattál?
Ha iszol, azzal sok mindenkinek ártasz mind rövidtávon, mind pedig hosszútávon egyaránt.
Ha dokihoz mész, van esélyed egy jobb, egészségesebb életre.
Na melyiket választod: szenvedést, függőséget vagy a gyógyulást?
Ez csak költői kérdés volt, mert úgy látom, inkább az elsőt választottad. A Te dolgod. De akkor miért terhelsz bennünket?
MI VAN ITT EMBEREK?? 1 ÉVESEN?? NEM VAGY NORMÁLIS!!
Ha így folytatod,nemhogy alkoholista leszel,de SE munkád,SE végzettséged nem lesz,SE családod.. Az egyik láncdohányos 13 évesen,a másik 15 évesen alkoholista..drogozni meg szexelni nem akartok?? Egy kicsit kiállni az út szélére kalandozgatni?? JÓT TENNE!! Az ilyenekre ez való ;) AZ biztos jót tesz,leszokhatsz ezzel..meg a droggal is..
És hogy mi a megoldás?? NE LEGYÉL FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉG?ÉS HAGYD ABBA EZEKET A SHITEKET!!
Sajnálom a szüleid..tartsd is titokban inkább,mert szégyenükben világgá mennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!