Krónikus (bakteriális) prosztatagyulladással kapcsolatos gyógyulási tapasztalatok érdekelnek! Milyen módszerrel, módszerekkel, illetve kinél jártatok sikerrel? Mire számítsak?
Az én történetem: 24 éves vagyok, 22 éves koromban kaphattam el valamit, szexuális úton. 10 hónap volt, mire rájöttek mi a gond, mert a merevedési zavaron kívül más tünetem addig nem volt. Majd góctalanítás: mandulaműtét, fogtömés, fogkőtlenítés. Átmeneti javulások, 4 hetes antibiotikum-kúrák megszakításokkal. Fokozatosan romló tendencia, majd orvosváltás.
Most új orvosom van, akivel az elején nagyon jól indult minden, azt hittem, meggyógyultam. Most a korábbi merevedési panaszok mellett, égő húgycső, maró, csípő, vizelési érzés, combra kisugárzó fájdalom, néha deréktáji fájdalom, nehéz székletürítés. Nincs étvágyam, alig tudok enni, aludni, teljesen felőröl az egész. Közben megismerkedtem egy csodás lánnyal, nővel, aki kitart mellettem és mindenben támogat. Nagyon szeretném boldoggá tenni. Mi a kiút? Kérlek segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!