Krónikus (bakteriális) prosztatagyulladással kapcsolatos gyógyulási tapasztalatok érdekelnek! Milyen módszerrel, módszerekkel, illetve kinél jártatok sikerrel? Mire számítsak?
Az én történetem: 24 éves vagyok, 22 éves koromban kaphattam el valamit, szexuális úton. 10 hónap volt, mire rájöttek mi a gond, mert a merevedési zavaron kívül más tünetem addig nem volt. Majd góctalanítás: mandulaműtét, fogtömés, fogkőtlenítés. Átmeneti javulások, 4 hetes antibiotikum-kúrák megszakításokkal. Fokozatosan romló tendencia, majd orvosváltás.
Most új orvosom van, akivel az elején nagyon jól indult minden, azt hittem, meggyógyultam. Most a korábbi merevedési panaszok mellett, égő húgycső, maró, csípő, vizelési érzés, combra kisugárzó fájdalom, néha deréktáji fájdalom, nehéz székletürítés. Nincs étvágyam, alig tudok enni, aludni, teljesen felőröl az egész. Közben megismerkedtem egy csodás lánnyal, nővel, aki kitart mellettem és mindenben támogat. Nagyon szeretném boldoggá tenni. Mi a kiút? Kérlek segítsetek!
Ki írta hogy hit kell hozzá?????????????
Na jó, figyelj, több alkalommal sem tudtad a szövegem értelmezni ezért hagyjuk.
Egyébként pedig ha vetted volna a fáradtságot és elolvastad róla, hogy személyesen tapasztalatom van arról, hogy az E.Faecalis fertőzésből GV csepp is helyre tud tenni, akkor megértenéd, hogy nem csupán egy marketinges vagyok.
Én megértem, hogy inkább az orvostudomány mellett állsz ki, mint a kuruzslók mellett -ÉN IS! De arról nem tehetnek az olyan termékek mint a GV csepp, hogy gyógyszeripari érdekek miatt nem minősítik gyógyszernek..
20-asnak: nagyon köszönöm a válaszokat :)
Az állami egészségügyben reggeli első vizelet + ondó bakteriális tenyésztés volt. Majd átmentem egy magánban, illetve az egyetemi klinikán is rendelő profihoz, aki masszázs utáni ondótenyésztést csináltatott.
Érdekes, de nekem a kettő (m. előtt és m. utáni) eredmény, a baktériumokat tekintve megegyezett.
Elképzelhető, hogy nem is prosztata, hanem mellékhere vagy ondóhólyaggyulladással kezdődött a dolog. Ezt már nem tudom megmondani, de mikor urológiára mentem, akkor az utolsó megjelenő tünet a sürgető vizelési inger volt, az enyhe derékfájás mellett.
Most sajnos sokkal rosszabb. Szeretnék már egy új tenyésztést, hogy új célzott kezelést kapjak, nekem ugyanis az e. faec. nem okozott súlyos panaszokat.
Kedves Kérdező,
az alábbi listában megtalálod, hogy a GV csepp pseudomonas aeruginosa ellen is szedhető:
Persze a GV csepp mindenre szedhető! A rákos sejteket is megöli! Hagyjuk már légyszíves menj máshova ezzel.
Én csináltatnék egy ultrahangot a mellékherékről, hogyha még nem volt. Mert, ha volt gyulladás a mellékherében akkor az látszódik az ultrahangon. Ez a legrosszabb helyzet amúgy, mert férfiaknál ezek a dolgok sokkal összetettebbek, mint a nőknél és ott bárhol lehet probléma, nehéz rájönni és a kezelésére is. Nem szabad feladni, új orvost kell keresni akinek elmondod a kórelőzményedet és mindent és már úgy fog viszonyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!