Krónikus (bakteriális) prosztatagyulladással kapcsolatos gyógyulási tapasztalatok érdekelnek! Milyen módszerrel, módszerekkel, illetve kinél jártatok sikerrel? Mire számítsak?
Az én történetem: 24 éves vagyok, 22 éves koromban kaphattam el valamit, szexuális úton. 10 hónap volt, mire rájöttek mi a gond, mert a merevedési zavaron kívül más tünetem addig nem volt. Majd góctalanítás: mandulaműtét, fogtömés, fogkőtlenítés. Átmeneti javulások, 4 hetes antibiotikum-kúrák megszakításokkal. Fokozatosan romló tendencia, majd orvosváltás.
Most új orvosom van, akivel az elején nagyon jól indult minden, azt hittem, meggyógyultam. Most a korábbi merevedési panaszok mellett, égő húgycső, maró, csípő, vizelési érzés, combra kisugárzó fájdalom, néha deréktáji fájdalom, nehéz székletürítés. Nincs étvágyam, alig tudok enni, aludni, teljesen felőröl az egész. Közben megismerkedtem egy csodás lánnyal, nővel, aki kitart mellettem és mindenben támogat. Nagyon szeretném boldoggá tenni. Mi a kiút? Kérlek segítsetek!
#19,
hadd segítsek: az E.Faecalissal van a baj, nem pedig azzal, hogy milyen szervet támadott meg.
#21,
ki írta azt hogy az E.Faecalis szuiperbaktérium? Szövegértelmezés nélkül az olvasással nem sokra mész.
#22,
Az lehet, hogy a Grapefruit csepp csak torokra való, de én a grapefruitmag cseppről írtam, ami teljesen más! Mielőtt kiteregeted a tájékozatlanságod, inkább nézz utána.
#24,
Az, hogy a grapefruitmag csepp baktéiumokat pusztít nem hit kérdése, hanem klinikailag bizonyított tény. Az, hogy neked erről sosem volt tapasztalatod, attól még nem kéne félretájékoztatni a népet a szkepticizmusoddal.
A GV grapefruitmag olaj pusztítja az E.Faecalist akkor is ha nőben vagy férfiban van. Ha ezt a tényt nem vagy hajlandó elfogadni az olyan, mintha kijelentenéd, hogy szerinted a lidocainnak nincs fájdalomcsillapító hatása.
Ha nem hiszed el akkor nem kell használni. De miért fáj az neked, ha a Kérdező kipróbálja?
Lidocain érzéstelenítő szer és nem fájdalomcsillapító szóval ezt ki is jelentem. A kettő nem ugyanaz.
"klinikailag bizonyított tény"
Elküldenéd az erről szóló hivatalos tanulmányt? Kíváncsi lennék. Én is tudom állítani, hogy a Hold és a Föld között kering egy kínai teás porcelánkészlet. Neked cáfolnod kell ezt. Ne hordjunk össze butaságokat, ha nem támasztjuk alá.
Sajnos a magyar nyelv ezt rosszul adja vissza, mert Lidocain érzéstelenítőként szokták megnevezni, de valójában nem minden érzést iktat ki csak a fájdalmat mást jellegű érzést nem (pl. nyomás)-de ez más téma.
Bocs de te jöttél ide cáfolni, ezért bizonyítanod neked kell..
Egyébként meg Goggle a te barátod. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!