Krónikus (bakteriális) prosztatagyulladással kapcsolatos gyógyulási tapasztalatok érdekelnek! Milyen módszerrel, módszerekkel, illetve kinél jártatok sikerrel? Mire számítsak?
Az én történetem: 24 éves vagyok, 22 éves koromban kaphattam el valamit, szexuális úton. 10 hónap volt, mire rájöttek mi a gond, mert a merevedési zavaron kívül más tünetem addig nem volt. Majd góctalanítás: mandulaműtét, fogtömés, fogkőtlenítés. Átmeneti javulások, 4 hetes antibiotikum-kúrák megszakításokkal. Fokozatosan romló tendencia, majd orvosváltás.
Most új orvosom van, akivel az elején nagyon jól indult minden, azt hittem, meggyógyultam. Most a korábbi merevedési panaszok mellett, égő húgycső, maró, csípő, vizelési érzés, combra kisugárzó fájdalom, néha deréktáji fájdalom, nehéz székletürítés. Nincs étvágyam, alig tudok enni, aludni, teljesen felőröl az egész. Közben megismerkedtem egy csodás lánnyal, nővel, aki kitart mellettem és mindenben támogat. Nagyon szeretném boldoggá tenni. Mi a kiút? Kérlek segítsetek!
Sajnálom, hogy ilyeneken mentél keresztül. Bocsánat, a neved alapján sejtettem, hogy hölgy lehetsz.
A durva az abban, amit írsz, hogy nőkből elvileg könnyebb kiírtani a kórokozókat, azt mondják. Ennek ellenére nem sikerült. Hihetetlen... Kevés a jó orvos sajnos az országban.
Nekem inkább az volt a durva, hogy akármilyen orvosi tanulmányokat olvastam el, abban mind azt írták le, hogy a szóban forgó baktériumok kiírhatók antibiotikumos kezeléssel. Ez még nem is lenne probléma, de a tanulmányokon kívül sok olyan kétségbeesett kérdést is olvastam, ahol nem 1-2 évig, hanem 10-15(!) éve "kezelnek" fertőzötteket eredménytelenül. Tehát az orvosi tanulmányok nem minden esetet fednek le.
Visszamentem az urológusomhoz egy új mikrobiológiai vizsgálat után, ami alátámasztotta, hogy nincsenek már bennem ezek a bacik. Ekkor már nem szedtem antibiotikumot, csak GV cseppet. Mondtam is a dokinak, hogy ezután lettem sokkal de sokkal jobban, de rá se bagózott. Gondolom, mivel jogilag nem minősül gyógyszernek, nem is ajánlhatják...
Egyébként az egyik hozzászólónak igaza van, a kisvirágú füzike is nagyon hatásos, én is csak ajánlani tudom!
Viszont az E.Faecalist úgy kell elképzelni, mint valami modern felszerelésű újgenerációs elithadsereget. Azok az antibiotikumok amiket szedtél de nem írtotta ki, az csak megerősítette őket (ez egyébként a mai kor egyik legégetőbb egészségügyi problémája is, a szuperbaktériumok). A GV olyan, mintha egy hidrogénbombával mennél ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!