Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Krónikus (bakteriális) proszta...

Krónikus (bakteriális) prosztatagyulladással kapcsolatos gyógyulási tapasztalatok érdekelnek! Milyen módszerrel, módszerekkel, illetve kinél jártatok sikerrel? Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Az én történetem: 24 éves vagyok, 22 éves koromban kaphattam el valamit, szexuális úton. 10 hónap volt, mire rájöttek mi a gond, mert a merevedési zavaron kívül más tünetem addig nem volt. Majd góctalanítás: mandulaműtét, fogtömés, fogkőtlenítés. Átmeneti javulások, 4 hetes antibiotikum-kúrák megszakításokkal. Fokozatosan romló tendencia, majd orvosváltás.

Most új orvosom van, akivel az elején nagyon jól indult minden, azt hittem, meggyógyultam. Most a korábbi merevedési panaszok mellett, égő húgycső, maró, csípő, vizelési érzés, combra kisugárzó fájdalom, néha deréktáji fájdalom, nehéz székletürítés. Nincs étvágyam, alig tudok enni, aludni, teljesen felőröl az egész. Közben megismerkedtem egy csodás lánnyal, nővel, aki kitart mellettem és mindenben támogat. Nagyon szeretném boldoggá tenni. Mi a kiút? Kérlek segítsetek!

2016. jún. 20. 15:46
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Emelt dózis alatt azt értem, hogy 10 napig a napi adag háromszorosát kell bevenni a cseppekből.
2016. jún. 20. 16:47
 12/51 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy ilyeneken mentél keresztül. Bocsánat, a neved alapján sejtettem, hogy hölgy lehetsz.

A durva az abban, amit írsz, hogy nőkből elvileg könnyebb kiírtani a kórokozókat, azt mondják. Ennek ellenére nem sikerült. Hihetetlen... Kevés a jó orvos sajnos az országban.

2016. jún. 20. 16:51
 13/51 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az volt a durva, hogy akármilyen orvosi tanulmányokat olvastam el, abban mind azt írták le, hogy a szóban forgó baktériumok kiírhatók antibiotikumos kezeléssel. Ez még nem is lenne probléma, de a tanulmányokon kívül sok olyan kétségbeesett kérdést is olvastam, ahol nem 1-2 évig, hanem 10-15(!) éve "kezelnek" fertőzötteket eredménytelenül. Tehát az orvosi tanulmányok nem minden esetet fednek le.

Visszamentem az urológusomhoz egy új mikrobiológiai vizsgálat után, ami alátámasztotta, hogy nincsenek már bennem ezek a bacik. Ekkor már nem szedtem antibiotikumot, csak GV cseppet. Mondtam is a dokinak, hogy ezután lettem sokkal de sokkal jobban, de rá se bagózott. Gondolom, mivel jogilag nem minősül gyógyszernek, nem is ajánlhatják...

2016. jún. 20. 17:17
 14/51 A kérdező kommentje:
Az új orvosom, annak ellenére, hogy elmúlt 70! éves, modern felfogású. Az antibiotikum, illetve a masszázs mellett a vitaminokban, a gyógynövényekben, illetve a különböző immunerősítőkben nagyon hisz. Valóban komplexen kezeli ezt a betegséget, már amennyire lehet...
2016. jún. 20. 17:18
 15/51 anonim ***** válasza:

Egyébként az egyik hozzászólónak igaza van, a kisvirágú füzike is nagyon hatásos, én is csak ajánlani tudom!

Viszont az E.Faecalist úgy kell elképzelni, mint valami modern felszerelésű újgenerációs elithadsereget. Azok az antibiotikumok amiket szedtél de nem írtotta ki, az csak megerősítette őket (ez egyébként a mai kor egyik legégetőbb egészségügyi problémája is, a szuperbaktériumok). A GV olyan, mintha egy hidrogénbombával mennél ellenük.

2016. jún. 20. 17:30
 16/51 A kérdező kommentje:
A kis virágű fűzikét, kamillát, csalán teát, stb. magam is fogyasztom már. Illetve cink, rozspollen, tökmagolaj, stb. Mindent, amit lehet. Plusz gyakori masszázst próbálok igénybe venni. Ettől többet nem tudok tenni per pill. Vagyis igen, megpróbálok egészségesebben élni, de ennyi.
2016. jún. 20. 17:39
 17/51 anonim ***** válasza:
Ha egyszer rászánod magad a GV-re szívesen segítek összeállítani az adagolást. Csak írj rám! :)
2016. jún. 20. 17:52
 18/51 anonim ***** válasza:
88%
Nekem már 2 éve van krónikus prosztatagyulladásom.. Ez ilyen.
2016. jún. 20. 19:27
 19/51 anonim ***** válasza:
35%
Tök élvezetes ahogy egy nő beszél a férfidolgokról amiket valszeg nem is tapasztalt. \o/
2016. jún. 20. 19:30
 20/51 anonim ***** válasza:
82%
Meg kell fognod magadat amúgy el kell menned magánrendelésre. ONDÓ BAKTERIÁLIS! tenyésztést csinálni + vizelettenyésztés is. Újat. Nem számít az előző. Teljes góckutatás külön helyen. Ha már a manduládat kivették visszatérő urológiai krónikus probléma nem lesz. Oda lent kell nézni a gócokat, a fognak semmi köze ehhez, szóval hiába gyökér kezeltetsz. Az ilyen alternatív természetgyógyászati hülyeségeket hagyd a francba azokkal nem gyógyulsz meg ilyenből. Sok vitamint kell szedned. Cink Szelént például. Ez a prosztatának jó, egy normális orvos a kezelés után ajánlani is fogja. Igen... Legalább 50 napig szendi kell az antibiotikumokat, utána váltani más gyógyszerre, vitaminokra és egyébre ami már nem antibiotikum azt is legalább 30 napig.
2016. jún. 20. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!