Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Vesztek fel alsót a...

Fiúk! Vesztek fel alsót a pizsama alá?

Figyelt kérdés

Én veszek fel ez baj úgy értem, hogy nem egészségtelen?

Nekem így kényelmes.

2010. ápr. 7. 20:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
Az utolsó előtti vagyok eleve nem vagyok a mesztelen alvás híve,szeretek alsóben lenni az a kényelmes,hozzám nem mászkál be,de elképzeltem azért tök ciki lenne ha nincs ajtód,mert nálam van olyan haverom ahol nincs és így aludnál és tök mindegy hogy ki de reggel meglepne.Mért sose ébredtél te még arra hogy áll?Én igen,ciki lenne egy ilyen szitu
2010. ápr. 19. 13:51
 22/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem félre értetted a srácot,nekem is mindig szinte áll reggel,ha mástól nem akkor mert vizelnem kell,nem mondta hogy tapiza magát állandóan.Én rövidgytyát hordok,meg alsót,mikor hogy
2010. ápr. 19. 13:54
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

én pizsama + boxer de a szorosabb fajta, kitudja ki nyit be hozzám :P ciki lenne ha azt látná hogy áll :F

meg ugyan úgy kering a vér mint gatya nélkül

16f

2010. szept. 28. 20:43
 24/25 anonim válasza:
77%
Van aki vesz van aki nem:D én pl 10 éves korom óta piszamát nem veszek fel:D de ez személyiség kérdés:D
2010. szept. 29. 20:49
 25/25 cevapos10 válasza:
77%
én poloba es limbi alsogatyama xd nem boxer
2010. szept. 29. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!