Fiúk! Vesztek fel alsót a pizsama alá?
Én veszek fel ez baj úgy értem, hogy nem egészségtelen?
Nekem így kényelmes.
Persze. Ki nem állhatom, ha össze vissza tekeredik, pláne éjjel, mikor ezt nem tudom kontrollálni, még letörik a végén.
Az első meg vegyen megfelelő méretű alsót nappal és akkor nem szorítani, csak tartani fogja.
Éjszaka pont az a lényeg, hogy nem szorítja be az ember, hát ettől lesz pihenés a pihenés :)
Be is b***na, ha sportalsót vennék föl, az aztán igazán büntetős lenne... bármilyen gatya zavar éjjel, nemhogy az alsónadrág, te jó ég
Egészségtelen is, nem tud benne áramlani a vér.
A zokni is hasonló kategória, elszorítja az ereket, éjjel nem kell az emberre semmi, ami elszorítja, rosszat tesz
tegnap 22:11
Ez a világ legnagyobb baromsága, mi az, hogy letörik? Neked porcelánból van? Az életben nem hallottam még ilyet.
A kezedet is lekötöd éjszakára, hogy ne tekeredjen kontrollálatlanul? Mert az sokkal többet mozog meg tekereg.
nem
de ha te akarsz, vegyél fel
ellenben próbáld ki a meztelenül alvást is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!