Fiúk! Vesztek fel alsót a pizsama alá?
Figyelt kérdés
Én veszek fel ez baj úgy értem, hogy nem egészségtelen?
Nekem így kényelmes.
2010. ápr. 7. 20:41
11/25 anonim válasza:
én igen,nekem így jó,hülyeség hogy a vér nem áramolna rendesen,abszolult nem egészségtelen ha van rajtad,mindenkinek másképp jó.Szóval nyugi,nem baj.
12/25 anonim válasza:
igen,mert nekem az a jó.Dehogy is egészségtelen.
13/25 anonim válasza:
11:34 van oylan zokni ami nem szorít el semmit
14/25 anonim válasza:
Igen, mert olyan korszakban vagyok, amikor nem mindig tartható kordában a magömlés.
15/25 anonim válasza:
Igen,mert nekem is így kényelmesebb,meg kicsit nagyobb is a golyó,nem jó ha ide-oda lóg.
16/25 anonim válasza:
én csak boxert veszek fel ha tél van akk egy pólót is .... néha ha olyan hangulatom van akkor mesztelenül alszok... de job ha nem garázdálkodhat szabadon ... :9 15f
17/25 anonim válasza:
Nem alszom pizsamában...
Egy boxer és egy póló.
Ha nagyon meleg van akkor csak a boxer, vagy meztelenül alszom :D
18/25 anonim válasza:
Én igen,nem is kényelmesebb,nálam a meztelen alvás kizárt,a szobám nyitott,nincs ajtó,meg elve max.boxerban járkálok otthon,kizárt hogy bárki előtt,ha csak nem csajom lenne meztelenül mutatkozak,nekem gáz amikor olyanokat hallok hogy kamaszokhoz,felnőttekhez anyuci benyitogál amikor fürdenek.
19/25 anonim válasza:
Alsót én is hordok,pizsomát ritkábban,inkább melegítőt fogok be,nyáron meg rövid gatyák,hát nekem is fúra az ilyen bemászkáló mutterok,pedig nem egy ilyen haverom van,ahol ilyen az anya.Elég gáz lenne pont állna a sátor amikor aludnék és a mutterék pont arra járnának,szóval nálam is kizárt már csak a kényelem miatt is a meztelen alvás
20/25 anonim válasza:
Utolsó: tehát az a normális, hogy anyuka bejárkál folyamatosan és ezért le kell szorítani a péniszt, nehogy felágaskodjon? Csak akkor merevedhet neked, ha a kezedben tartod? Ez elég durván hangzik, főleg, ha ezt tényleg évekig csinálod.... de hát, te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!