Kórházi ellátásra mindenképp pizsama kell? Nem lehet egyszerű könnyed alvósruha cicanaci + valami póló? Vagy utóbbi égő?
Köszi a válaszokat!
Igazából én egyszerű otthoni alvósruhának kinevezett cuccokat szeretnék vinni, de anya addig-addig erősködött, hogy vegyek pizsamát, míg azt nem mondtam, hogy jó, ne piszkálgasson, vettem 3 pizsamát most délután. Alap az a gondom, hogy még az S-es pizsik is lifegnek rajtam, ezért örültem, amikor tönkrement az utolsó 2 és aludhattam abban, amiben akartam, ami nálam mondjuk cicanadrág, és trikó, vagy valami álomszuszék állatos póló.
Kényelmetlen, ha lifeg rajtam a pizsi, ezért is váltottam régen. De mivel kórházba kell menni, venni kellett valamit, és anya teljesen ráállt a pizsama témára, de nagyon bánom, még ha olcsóbb kategória is, mert úgy érzem, hogy 2x akkora így is, mint én vagyok, pedig nem vagyok anorexiás, és cikinek érzem magam, mert ilyen bő típusú, de nem is lett volna más, mert sokba került a többi, és mondanom sem kell, azok is bőven lifegősek voltak. Amúgy 3 boltot néztem meg és mind ilyen volt. :(
Attól függ h mien vizsgálatot fognak rajtad alkalmazni. Ha nőgyogyászatra fekszel be akkor hálóing alap. Ha vmi egyébb akkor pizsi.
Én utálom a pizsit >.< csak rövid naciba meg póló vagy top azt szevasz. Ne foglalkoz vele mit mondanak. A mai világban már inkább sok az égő cucc amit divatnak neveznek..
Szia!
Természetesen neked kényelmes ruhában is lehetsz,ez a ruci összeállítás elfogadott,gyakran vagyunk így kórházban.Mielőbbi jobbulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!