Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kórházi ellátásra mindenképp...

Kórházi ellátásra mindenképp pizsama kell? Nem lehet egyszerű könnyed alvósruha cicanaci + valami póló? Vagy utóbbi égő?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 08:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
De lehet, miért ne lehetne? Mondjuk legtöbben hálóingben vannak a kórházban, nem pizsamában. Mármint a nők, természetesen.
2011. szept. 2. 08:34
 2/17 anonim válasza:
100%
Ez függ attól,miért vagy bent.Pl. szülés utánra nem lehet pizsamát felvenni a vizsgálatok miatt(legalábbis ahol én voltam),pedig rühellem a hálóinget.Kellemetlenül is érzem magam benne egész nap,pláne,ha beteglátogatáskor mindenki előtt abban van az ember.Viszont amikor a lányommal voltam benn,mint kísérő,akkor csak rövid naci meg póló volt rajtam.Szerintem ha nem nőgyógyászati a dolog,akkor megteszi a fent írt ruhanemű is.Jobbulást!
2011. szept. 2. 08:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, kötelező a hálóing.
2011. szept. 2. 08:43
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ melyik kórház vagy klinika. Ahol én szültem, azt vettél fel, amit akartál. Lehetett az pizsama, térdnaci pólóval, saját hálóing vagy akár használhattad az ottani hálóinget, amit tetszés és szükség szerinti gyakorisággal, akár napi többször is cseréltethetted. Persze amíg a császár után mozdulatlanul kellett a műtött osztályon feküdni, addig az otthani hálóing volt mindenkin.
2011. szept. 2. 09:26
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából én egyszerű otthoni alvósruhának kinevezett cuccokat szeretnék vinni, de anya addig-addig erősködött, hogy vegyek pizsamát, míg azt nem mondtam, hogy jó, ne piszkálgasson, vettem 3 pizsamát most délután. Alap az a gondom, hogy még az S-es pizsik is lifegnek rajtam, ezért örültem, amikor tönkrement az utolsó 2 és aludhattam abban, amiben akartam, ami nálam mondjuk cicanadrág, és trikó, vagy valami álomszuszék állatos póló.

Kényelmetlen, ha lifeg rajtam a pizsi, ezért is váltottam régen. De mivel kórházba kell menni, venni kellett valamit, és anya teljesen ráállt a pizsama témára, de nagyon bánom, még ha olcsóbb kategória is, mert úgy érzem, hogy 2x akkora így is, mint én vagyok, pedig nem vagyok anorexiás, és cikinek érzem magam, mert ilyen bő típusú, de nem is lett volna más, mert sokba került a többi, és mondanom sem kell, azok is bőven lifegősek voltak. Amúgy 3 boltot néztem meg és mind ilyen volt. :(

2011. szept. 2. 16:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira bő, akkor csak a pizsama nadrágját vegyed fel, hozzá meg egy kényelmes pólót. És jobbulást.
2011. szept. 2. 18:15
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2011. szept. 2. 19:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ h mien vizsgálatot fognak rajtad alkalmazni. Ha nőgyogyászatra fekszel be akkor hálóing alap. Ha vmi egyébb akkor pizsi.

Én utálom a pizsit >.< csak rövid naciba meg póló vagy top azt szevasz. Ne foglalkoz vele mit mondanak. A mai világban már inkább sok az égő cucc amit divatnak neveznek..

2011. szept. 3. 13:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Én is utálom elhiheted. Csak egy van, ami nagyon tetszik, és a megvettek között van, és nem mellesleg nem lóg rajtam. De abból is csak egy darab volt már a boltban, mindenhol máshol ahol néztem bő pizsamákat árulnak.
2011. szept. 3. 19:16
 10/17 anonim válasza:
100%

Szia!

Természetesen neked kényelmes ruhában is lehetsz,ez a ruci összeállítás elfogadott,gyakran vagyunk így kórházban.Mielőbbi jobbulást kívánok.

2011. szept. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!