Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kórházi ellátásra mindenképp...

Kórházi ellátásra mindenképp pizsama kell? Nem lehet egyszerű könnyed alvósruha cicanaci + valami póló? Vagy utóbbi égő?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 08:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
irigylem a problémádat...nehéz életed lehet...
2011. szept. 4. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vittem,de adtak.Már azt adták rám a mütöbe pedig csak egy orrmütétem volt.
2011. szept. 4. 13:36
 13/17 anonim válasza:
100%

A hálóing akkor praktikus s akkor kötelező, ha alhasi beavatkozást végeznek, hisz a műtéti sebet ne feszítse semmilyen gumi.

Azt vigyél, amiben kényelmesen elvagy, s nem sajnálod a ha esetleg véres lesz, vagy valami egyéb szerrel esetleg összekened.

Jobbulást

2011. szept. 7. 13:38
 14/17 anonim válasza:
100%
Kórházba senkit nem érdekel hogy mi a divat, vegyél olyat ami tetszik, aztán ha valami speciális körülmény miatt nem jó, akkor úgyis szólnak.
2011. szept. 8. 09:13
 15/17 anonim válasza:
100%

Mikor utoljára kórházbe kerültem az nagyon hirtelen, hajnalban történt, szóval rajtam sort, és egy hatalmas póló volt, aztán másnap kaptam egy kórházi pizsama nadrágot, meg egy trikót hordtam hozzá... akkor jó volt, nem éreztem magam rosszul benne.

Hálóinget vagy szabályos gombos pizsamát sose hordok, mert nme szeretem, akkor minek kínozzam vele magam?

Toprongyos ne legyél, szerintem az a fő.

2011. szept. 8. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Minél betegebb leszel, annál inkább nő az esélyed hogy pucéran tartsanak a kórházi ágyban.
2011. szept. 9. 09:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem kell mindenképp pizsama, sőt Ha a hasaddal vagy annál lentebbi testrészeddel van a probléma és azt fogják sokat vizsgálni, műteni stb. Akkor kár pizsamát vinned, mert folyton csak vetkőzni és öltözni fogsz, de azt is csak a műtétig. Ha gond lesz, akkor többet vissza se kerül rád a pizsama.

Ha nem ilyen jellegű a problémád, akkor olyat vigyél, amiben jól érzed magad és legalább 1 váltás legyen nálad. Viszont fürdőköpenyt (=köntöst) mindenképp érdemes vinni, mert általában a kórtermekben meleg van, de máshol nem, és "ápol és eltakar".

A póló nem égő, de azért érjen a combod közepéig, különben mindenki (főleg pasik) téged fognak bámulni.:-)

2011. szept. 9. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!