Éjszakára nadrágos pizsama alá vesztek fehérneműt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 06:07
1/16 anonim válasza:
Van,hogy magamonfelejtem, de általában leveszem.
2/16 anonim válasza:
Nem,még hálóing alá sem. Csak zavarna az alvásban.
5/16 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és télen-nyáron rövid pizsamában alszom, és nem, soha nem veszek alá semmit, eszembe se jutott eddig.
6/16 anonim válasza:
Nem. És az első válaszolót nem is igazán értem. Hogy lehet magamon felejteni a fehérneműt? Reggel meg elfelejtem felvenni?
Évekig hálóingben aludtam, akkor volt hogy vettem fel bugyit, de inkább akkor sem. Most legtöbbször halásznadrágos pizsiben alszom, és csak akkor veszek fel bugyit, ha kell hogy megtartsa a betétet.
8/16 anonim válasza:
Én veszek az esetek 90%-ban.
Nem szeretek bugyi nélkül aludni, ha a pizsihez nem vennék, akkor meg úgy érezném, hogy használt bugyikat húzok magamra esténként. Ha nem veszek fel, az hálóingnél fordul elő, vagy nyáron, ha teljesen meztelen alszom.
9/16 anonim válasza:
Persze, ki szeret seggszagú pizsiben aludni?
10/16 anonim válasza:
Igen,mindig.
Első:Magadon felejted? :| O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!