Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjszakára nadrágos pizsama...

Éjszakára nadrágos pizsama alá vesztek fehérneműt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 06:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, és az én pizsimnek nincs "seggszaga", mielőtt felveszem, mindig megfürdöm. Amúgy a páromat sem zavarja, és ő sem vesz alsógatyát a pizsi alá.
2011. jan. 3. 08:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor szagoljátok egymást. :D
2011. jan. 3. 08:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem veszek, mivel folyásom van. Az ágynemű ne legyen már olyan, inkább a tisztasági betét.
2011. jan. 3. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Menstruációkor természetesen mindig xD

Amúgy is mert sok a folyásom :/

2011. jan. 3. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Én max. 2-szer veszek fel egy pizsamát, és utána csere tisztára. Miért kéne akármilyen szagúnak lennie? Van jó pár darab. Ha valaki meztelenül alszik, akkor az ágynemü milyen szagú lesz? Ha valaki büdös, az nem attól van, hogy bugyi nélkül alszik, hanem mert nem mosakszik.
2011. jan. 3. 18:13
 16/16 anonim válasza:

Este mindig lezuhanyozom,...de volt már hogy magamon felejtettem az alsónadrágomat,...de semmi gond!!!!! reggelre megszáradt rajtam:-))))))))))))

egyszer még a sapka is rajtam maradt, az is megszáradt, csak éjjel leesett a fejemről:-)))))))))))

igen egeseknél élteszerű, hogy rajtamarad a fehérnemű...nem vagyunk egyformák, hála istennek:-)))))))))

2011. jan. 10. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!