Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csak én alszok el mindig...

Imyourfatherno kérdése:

Csak én alszok el mindig hokizás után?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt csak egy rossz megnevezés miatt írtam ide de minden nap amikor csak leállok rejszolni vagy az lesz hogy van időm felcsatolni a nadrágomat vagy még arra se lesz, sőt néha még cipőben is leállok. A kávé, és a tea nem segít, semmilyen droppingos szer (így viccen kívül) mivel a kávé és a tea nagyjából ehhez tartozik, de szeretném ha végre tudjak gépezni és nem arra ébredni hogy megint elvitt a hokizás. Kérem a válaszokat! ui.: Általában az van hogy túl elkényelmesedek hogy felkeljek, éppen ezért ez nehezemre esik.

2016. ápr. 3. 06:00
 1/5 anonim válasza:
Kérdés, hány éves vagy, és milyen gyakran hokizol?
2016. ápr. 3. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
14%

Nem csak te alszol el,vagy csak álmos leszel .

Megvan ennek a tudományos magyarázata is .Néha lehet olvasni

ez engem is érdekelne .Ilyen most nem olvasható,tudományos előadást meg 0 % ért,cikizésért senkinek sem fogok írni.

A lényeget priviben leirom kérdésedre .

2016. ápr. 3. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Bakker. Nem hokizás után, szex után is elalszol... Sok energiát elvesz a szervezetből egy menet, ilyenkor reloading van. Ezzel ne is akarj mit csinálni, mert ha nem pihened ki a dolgot akkor előbb utóbb kimerülsz.
2016. máj. 21. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:

A szexológiában olvastam,igazából a férfiak érdemelnék meg a simogatást sex után,és nem a nők .A férfiak rengeteg energiát fektetnek be,már csak azért is ,hogy a merevedést fenn tudják tartani . De minden elélvezés után jönnek azok a kémiai folyamatok,amik álmosságot idéznek elő .

Nagyon jó altató ez különben maszti után.

2016. máj. 21. 19:55
 5/5 anonim válasza:

Közvetlenül elélvezés után felszabadul egy hormon a szervezetben ami az agyon keresztül szervezetet pihenésre kényszeríti.

Ez egy teljesen természetes reakciója az emberi testnek, de valószínű emberenként változik és hatással van rá a fizikai-lelki-étrendi változók is.

2016. jún. 7. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!