Szerintetek korai hogy 14 évesen szexeltem már?
14 éves fiú vagyok, kb fél éve szexeltem először, azóta heti 2-3x szexelünk a barátnőmmel.
Szerintetek ez korai, mert a szüleim előtt lebuktunk, és le*aszták a fejem hogy 14 évesen minek dugunk.
14F
Miért lenne szégyen? Szerinted, szerintem, szerintük? Ez egy elvárt forma, aminek eleget kellene tenni, máskülönben kilógna a sorból, és kapná ezeket a jelzőket.
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy a fiatal lányok mikor akarják elveszíteni a szüzességüket.
Én azt ítélem el, mikor egy 18+os férfi kihasználja a kislányok bizalmát, és így létesít velük kapcsolatot. Elítélendő, és bünteti is a törvény (ne menjünk bele most a részletekbe, hogy mikortól számít bűncselekménynek). A lényeg az, hogy ha két fiatal, hasonló felfogású gyerek le akar egymással feküdni, hát váljon egészségükre.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!