Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek korai hogy 14...

Szerintetek korai hogy 14 évesen szexeltem már?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok, kb fél éve szexeltem először, azóta heti 2-3x szexelünk a barátnőmmel.

Szerintetek ez korai, mert a szüleim előtt lebuktunk, és le*aszták a fejem hogy 14 évesen minek dugunk.

14F

2016. márc. 22. 17:51
1 2 3 4
 11/33 szamo77db ***** válasza:
Biológiailag megértél rá, de mentálisan szerintem még nem. Hiszen annyira fiatal vagy még. Minden esetre a védekezésről ne feledkezz meg!
2016. márc. 23. 11:27
 12/33 anonim ***** válasza:
52%
Meg fogod később unni és nem leled majd benne örömödet. Minek kipróbálni mindent 14 évesen? Később mi marad? Agyilag még 0 vagy... ráérsz ezekkel a dolgokkal.
2016. márc. 23. 15:23
 13/33 anonim ***** válasza:
28%

Tisztelt fórumtársak!

Magyarázzátok el, hogy miért kell állandóan párhuzamot vonni a házimunka/nemi élet között?

A főzéshez, vasaláshoz, de még a takarításhoz is szükséges valamennyi ész, de az ösztönökhöz nem. Nem akarok közönséges lenne, de a pénisz behelyezése a vaginába kontra főzz meg egy levest nem hasonlítható össze. Más a dimenziójuk, "de komolyan".

2016. márc. 23. 16:32
 14/33 anonim ***** válasza:
24%

Mért kell párhuzamot vonni?

Mert ha valaki elég nagynak érzi magát a sexhez akkor ahhoz is elég nagy legyen hogy megcsinálom bizonyos dolgokat,ne anyucika szolgálja.

+ nagyon elkényeztettettek a mai fiatalok jó része,vicc hogy egy szendvics is nehézségeket okoz nekik,jó nagy szájuk van ha haverokkal együtt vannak,egyedül meg anyu kell nekik mindenhez.

Nagyon égő és szomorú is hogy ott tartunk hogy a sexhez mindenkinek van esze,de van hogy felnőtt dolgozó embereket,még középiskolásokat is az anyja szolgál ki mêg mindig.

Akkor hol felnőtt vagy nagy az ilyen ember?

Egy szendvics,egy tea elkészítése ennyire nehéz hogy anyu kell hozzá?

Még hol érett egy ember akit anyuci visz az orvoshoz?

Mert nagyon égő hogy most is 16-18 éveseket látni hogy anyuci visz a háziorvoshoz egy apró betegséggel mert dedós ahhoz hogy elmenjen egyedül.

Az ember nem csak ösztönlény!

Onnan tudni hogy érezte e picit is az illető ha tud picit várni a dolgokkal,német mondani,nem csak ösztönözte hallgat,van agya is.A további érettség még ott kezdődik ha vannak saját feladatai és nem más fogja elvégezni helyette majd.

2016. márc. 23. 19:01
 15/33 anonim ***** válasza:
28%
Hogy lehet a szexet megunni? Aki ilyet ir az hülye
2016. márc. 23. 19:53
 16/33 anonim ***** válasza:
A barátnőd mennyi idős????
2016. márc. 24. 22:17
 17/33 A kérdező kommentje:

a barátnőm 15 éves.

miért????

2016. márc. 24. 22:22
 18/33 anonim ***** válasza:

Ebben teljesen igazad van.

Röviden ha már hasonlítani kellene a két dolgot, röviden így lehetne megfogalmazni.

A lábai széttenni nem, de a házimunkát lusta elvégezni.

Csupán egy megjegyzés. Valahol aki rá van kényszerítve az önálló életre, az ált. sokkal jobban boldogul az életben. Nem tudom melyik a jobb... a pátyolgatás, vagy anélkül... arany középút meg nem igazán létezik.

Nekem nem volt anyám, így alakultak a dolgok. De felnőttem, élem az életem. Ennyi.

2016. márc. 24. 22:59
 19/33 anonim válasza:
37%
Én 16 éves fiú vagyok és nem gondolom gáznak a te részedről. A lány részéről kicsit valóban érdekes a helyzet.. Egy lánynak nem kéne magát ilyen fiatalon odaadni már magát... Ha együtt vagytok még úgy elfogadható, de mondjuk ha az öcsém barátnője már lefeküdt volna öcsémmel meglepődnék a csajon. Az öcsémen nem, mert fiú és a fiúk már csak ilyenek, ez inkább a lány részéről érdekes.
2016. márc. 25. 11:05
 20/33 A kérdező kommentje:
am a barátnőmmel nagyon szeretjük egymást,már több mint fél éve együtt vagyunk:D
2016. márc. 25. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!