Szerintetek korai hogy 14 évesen szexeltem már?
14 éves fiú vagyok, kb fél éve szexeltem először, azóta heti 2-3x szexelünk a barátnőmmel.
Szerintetek ez korai, mert a szüleim előtt lebuktunk, és le*aszták a fejem hogy 14 évesen minek dugunk.
14F
folyamatosan a szexen jár az eszem, mert annyira kanos vagyok....
nem értem, hogy ezen mi akkora gond h 14 évesen szexelek, mindig húzok gumit, nem értem mi a gond:/
am elárulom, hogy cigizek is....tudom, h most jön a jó le*aszás.....
14 évesen ez nagyon korai.
És a szüleid is minősítettél hiszen valamit nagyon rosszul csináltak ha ilyen korán csinálod.Túl sok mindent nem tanítottak neked.Eszed semmi az biztos.Akinek van az tud picit várni vele.
Iskolai szendvicset te csinálod vagy annyira nagy fiú vagy hogy azt is anyuci csinálja, ha megkérdezhetem?
Orvoshoz egyedül jársz vagy anyuci,apuci visz el?
Teád magad főződ le,vagy anyuci?
Reggeli ki csinálja?
Ha szinte mindent anyuci az elég égő.
Gratulálok a cigihez is főleg ha nem 1-2 szállról van szó,mert egy doboz 1000 ft,ha valaki diakként,nem kereső emberként 1 doboz cigit szív el naponta,az 28-30.000 ft amit a szülei zsebéből vesz ki.Plusz mobil kártya,ruhák,egyéb cuccokkal,mozi,plázákba evés egyéb pénzekkel való lehúzás jelent.
Semmi sem biztosítja hogy ez a nagyon jó életűnek nem nevezhető lány veled lesz 1-2 év múlva is.Tehát mire 20-24 éves lesz hány embernek lesz még meg?.Plusz még ha nem is megy fére akkor is szégyen amikor 14-15 éves lányt agyba-főbe kezelgetnek már.Az ilyen csaj csinálhat bármit már meg van az emberek véleménye róla.
Kisebb közösségekben is hiába lesz valakiből idővel anya,feleség ha korán kezdte,múltja volt nem mossa soha le,tehet bármit.Munkahelyen is mindenki tudja ki volt egykor ribi,nem mossa le magáról.
Büszkék lennének erre a csajra a szülők,rokonok az tuti.
61%-os!
Én nem nagy házimunkákról beszéltem,hanem arról hogy alapnak kellene lenni hogy középiskolás a szendvicsét,innivalóját,reggelijét elkészítés,ne anyuci csinálja helyette mert annyira dedós,hogy ez is nehéz neki,ennyi nincs benne,meg egyedül eljárjon a házi orvoshoz.
Az embert nem csak ösztönök vezérlik,attól vagy ember,nem állat hogy van agyad,tudod használni,kényszerereket,ösztönöket elnyomni,várni,mérlegelni.
Még lehet nézni kikre volt jellemző a korai sex.
Am piálok is.....
Magamnak csinálom a szendvicset,kitakarítom a szobám, és orvoshoz sem kell kísérgetni.
Akárhány évig is lesznek együtt az első sex után,14-15 évesen korai a sex és lány részéről jó nagy szégyen is,egy erkölcsi nulla az a lány aki egy picit se tud várni.
Agyatok nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!