Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Korai magömlés vagy minek...

Róbert dávid kérdése:

Korai magömlés vagy minek nevezik ezt?

Figyelt kérdés
Elkezdtem maszturbálni és 10 másodperc múlva kijött magától az ondó, úgy hogy még nem is élveztem el ez a mellékhatás lehet gyógyszertől? anafranil és ripedont szedek
2016. jan. 7. 06:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, ne kombinálj..a korai magömlés az nem hátrány szaporodás szempontjából...a szex az más, de majd elmúlik...

lehet, hogy baromira felizgatott valaki, aztán így jött ki...ez teljesen normális..próbáld többször, mert egy alkalom az semmi...majd belejössz...még a jó meleg vaginában is előfordulhat, akkor sincs baj...

a gyakorlás...az az alapja mindennek..

nyugi, köptesd csak azt a szörnyet...ezért van..

2016. jan. 7. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen lehet a gyógyszer mellékhatása. Mindkettőnek mellékhatása lehet szexuális zavar. Az Anafranilnak inkább nehéz elélvezés lehet, a Ripedonnak lehet a magömlés zavara. A kettő együtt lehet ezt produkálja amit leírtál. Miért kell ezeket szedned?
2016. jan. 7. 13:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Anafranil kényszer betegségre a ripedont meg nem meghatározott skizofréniára , nem tuti hogy skizo vagyok de benne van a pakliban :)
2016. jan. 7. 16:16
 4/4 A kérdező kommentje:
ez a szexuális zavar elmúlik az anafranil nál?
2016. jan. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!