Hihetetlen hamar elélvezek. SOS fiuk. Mi csináljak?
Még gumiban is csak percekig birom..borzalmas.
Semeddig se birom, próbaltam mar par hülye tanácsot, mint lidocainos gumi, de ezek nem jok
Mikor már érzed, hogy hamarosan elsülnél, állj meg teljesen mozdulatlanul 2-3 másodpercre.
De persze ehhez fontos, hogy te diktáld a tempót, te legyél felül.
Ha érzed, hogy közeledsz, azonnal állj meg, de ne vedd ki, mert akkor tuti elmész!
Ahogy vagy, mozdulatlanul állj meg, ne nyúlj hozzá és a lánynak is mondd ezt el.
2-3 másodperc mozdulatlanság után lassan újra el lehet kezdeni mozogni pár másodpercig, majd újra megállni megint 2-3 másodpercre.
Ha ezt ügyesen csinálod, akkor a pár percet simán el tudod így nyújtani 15-20 percig is akár.
Fontos, hogy a lány se mozduljon.
Nekem ez bevált.
Elélvezés előtt az összes izom összehúzodik. Hidd el, hogy nem jó. Főleg, ha folyamatosan csinálod. Nem egyszerűbb előtte elélvezni, hogy utána tovább bírd anélkül, hogy meg állj és ilyen dolgokat csinálj? Másrészről lehet, te csinálod és a lánynak már nagyon jó, de te elélvezné és megállsz ott egy 1 percre azt szerinted a lánynak jól fog esni? Nem. Ez sokkal rosszabb megoldás.
Azt értsétek meg, nem baj, ha hamar elmész. Nem kell utána befejezni folytatjátok tovább mikor a szervezeted helyre állt..
#6 neked szövegértési problémáid vannak!
Olvasd már el és értelmezd amiket írtam!
Nem azt írtam, hogy akkor álljon meg amikor már épp elélvezne!
Hanem pont hogy jóval előtte, még mielőtt a közelébe érne!
Amikor már érzi, hogy közeleg, de még meg bír állni!
Úgy nincs semmi káros hatású visszatartó izommunka benne, mert épp az a lényeg, hogy csak meg kell állni mozdulatlanul és az izmoknak pláne nem kell befeszülniük!
Tovább nem egy percre kell megállni, hanem csak 2-3 másodpercre.
Saját tapasztalat, hogy egy nő sem veszi zokon, ha ennyi időre megtorpan a sikálás közben.
Továbbá ezt az időt ki lehet használni a melleivel való foglalkozásra, lehet csókolgatni stb.
Hidd el, hogy a nő izgalmát fenn lehet így tartani kellően, a saját izgalmunk késleltetésével!
Nekem bevált módszer, sosem volt vele egy nőmnek sem gondja, pedig nem egynél alkalmaztam a technikát!
Sajnálom, hogy úgy érzed szövegértési problémáim vannak. Nem vagyok magyar anyanyelvű ellentétben veled.
De értem mire célzol, viszont te nem tudod a Biologiát.
Amikor elélveznél és érzed mikor elélveznél és közel jársz az izmok már összehúznak és felkészülnek arra, hogy kilökjék. :)
Mondd meg mit élvezne jobban a lány:
Ha percenként meg kell állnod 5 percre, hogy meg nyugodj és tovább tudd csinálni.
Vagy ha azt a fél órát végig tudod csinálni?
Nah a választ meg kaptad.
Inkább azt kell a sráccal meg értetni, hogy nem ciki az, hogyha gyorsan elmész.
Viszont, ha előtte elmész és utána csináljátok akkor igenis nagyon sokáig tudod csinálni és igenis utána is elfogsz élvezni.
És egy idő után nem kell előtte elmenned mert bírni fogod anélkül is.
Ez a legjobb módszer. Nem azt, hogy megállj ...
Talán azt is tudni kellene milyen is a jó szex.
Ami az egyiknek a mennél hosszabb ideig tartson a fontos,addig az a másik számára a gyötrelmet is jelentheti .
Bele kell olvasni a szexológiába .
Na most jöhetnek a 0 pontok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!