Hihetetlen hamar elélvezek. SOS fiuk. Mi csináljak?
Még gumiban is csak percekig birom..borzalmas.
Semeddig se birom, próbaltam mar par hülye tanácsot, mint lidocainos gumi, de ezek nem jok
Nekem is vannak ilyen gondjaim 3 tanács :D
Nem azt mondom hogy igyál mindig de en ha buli utan csianltam jó spiccesen sima ugy volt mert olyankor sokkal tovabb biod
Második: Durex mutal presure (lila doboz) 15%al meghosszabbítja az ejakulációt nekem használt
Harmadik: Gondolj valami nem tul szép dologra pl nagyida meztelen vagy tudom is én na ez 10/10 hogy hasznalni fog csak ugye olyankor nem tudsz a szexe teljes mértékben koncentrálni de valmait valamiért :D
Ezt egy másik kérdére adtam az előbb válasznak :
Tini srácoknak ajánlom :
Ha elsőször vagytok egy lánnyal, és meg akarjátok tartani, soha ne foglalkozzatok magatokkal, miért ?
Mert ha kellő ideig, (min. félóra) csakis a lányt símogatjátok-nyaljátok-puncit-popsit felváltva,óvatosan ujjazva, brutálisat fog élvezni. És utána ő tesz veletek olyat, hogy leesik az állatok tőle.
1. Akkor már nem is olyan ciki, ha két perc alatt elélveztek. Sőőt, lelkileg boldog lesz tőle a lány.
2. A lány is ugyanilyen élményt akar nektek adni.
3. Ne maga a dugás legyen az elsődleges cél, persze az is lesz, de legyen az az utolsó az élvezkedés sorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!