Rövid fék műtét után mik a teendők?
Figyelt kérdés
Hármunkat is műtöttek ugyanazzal, de az orvos az igazolások után kiviharzott, azt tudom hogy kamillába kell áztatni és lehet kenni bepanthennel, de pl mennyi idő után edzhetek, mikor szexelhetek, és a legfontosabb, persze a szex után, van a péniszemen egy tapasz is, ami gondolom a sebet takarja vagy nem tudom, azt mikor szabad levenni?2016. márc. 21. 15:52
1/1 anonim válasza:
A tapaszt már másnap le veheted,különben hogy tudnád áztatni,fertőtlenítővel kenegetni.Aztán a Neogranormon kenőcs is hasznos rá .5-6 nap tán már kezdenek a varratok is kihullni.10-14 nap után már gyógyultnak is látszik.
Sportban ez akadályt nem jelent.
4-5 hét,és mehet a szex is .
Én ennyit gyűjtöttem ki,a fiuk elmondásaiból .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!