Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Műtét utáni teendők?

Műtét utáni teendők?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A héten volt egy fitymafék műtétem. Nem volt kellemes, mert 2-er kellett nekiesni. Elsőre bevérzett.

Most jó, csak érzékeny a makkomnak egy nagy része, ami nem érintkezett sokáig a külvilággal. Jelenleg teljesen hátra tolt a fitymám és kötés van rajta és eléggé érzékeny így sajnos.

Nem is szép, mert váladékos és picit véres egy nappal a műtét után.

24éves férfi vagyok és kb. 8éves a panasz.

Kérdések:

- A doki többször is hátra húzta a fitymám. És nem mondott semmi mást. Azt mondta minden okés. De engem zavar, hogy nagyon váladékos és egy nagyon picit vérzik még. Vagy ne aggódjak még egy nap után?

- El fog múlni a makkom érzékenysége idővel? Vagy erre van valami kenőcs, gyógyszer, ami ezen is segít? Mert így nem lehet teljes életet élni. Nagyon zavrna a szexuális életben. Ezt is meg kell oldani.

Köszöm a segítséget és a tanácsokat.

2013. jún. 8. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Elfog múlni az érzékenysége .Nem baj ha vérzik ,tísztitja a seb önmagát .Kamilla teában fürdesd,utána Betadine kenőccsel kenegesd. 5.nap környékén már jönnek a varratok is ki .Minden nap jobban leszel már .

Jobbulás !

2013. jún. 8. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Továbbá azt mondta, hogy ameddig a kötés rajta van ne mossam, ne kamillázam. Ez így tényleg jó?

2013. jún. 8. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Szopogass TRAUMEEL tablettát. Mivel ez homeopátiás, ezért előtte-utána fél-fél órán át ne egyél-igyál-dohányozz-ne moss fogat! és ne tartsd a mobiltelefonod vagy a laptopod mellett!

és persze, hogy ne aggódj egy nap után! Figyeld meg: 14 nap múlva sokkal jobb kedved lesz! és legyél magadra büszke! sok kulturálatlan férfi nem csináltatja meg ezeket a nagyon fontos műtéteket!

2013. jún. 9. 02:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Utóirat: a TRAUMEEL- t első nap 2 óránként is nyugodtan szopogasd el. Általában a második napon már elég 3x1. A harmadik naptól meg elég a napi 1 és már meg is gyógyultál!
2013. jún. 9. 02:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat! És megveszem ezt a tablettát.

Azért sajnos én is sokat időztem vele. Már hamarabb meg kellett volna oldanom ezt a problémát!

2013. jún. 9. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Helyesbítek: Mivel a Traumeel homeopátiás, ezért nincs benne hatóanyag (így se hatása, se mellékhatása nincs), és így tök mindegy mit csinálsz előtte, közben vagy utána, csak és kizárólag a placebóhatásnak köszönhetően áll be bármilyen változás. Ne adj ki rá pénzt.

Amit az első válaszoló írt, helytálló – egyelőre várj ki, gyógyul a seb, azért levedzik meg minden. Majd jobb lesz, csak vigyázz rá. A makkod érzéketlenebb lesz idővel ha kinn van, de amint a seb begyógyul, újra előretolva hordhatod a fitymád és ezzel nem lesz gondod.

2013. jún. 9. 17:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Akartam venni Traumeel-t, de nem találtam egy patikában sem. Levettem a kötést és szépen szabály szerűen napi 2x-er kamilla+betadin. Fitymám hátra tolva és gépzlapok köző rakva az eszköz. Szűkebb gatyában felhajtva. Vagy többször kellene beatadinozni? A kamillát nem akarom túlzásba vinni, mert azzal gondolom lassítom a gyógyulást.
2013. jún. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!