Mik a körülmetélés utáni teendők?
2011.10.04.-én végeztek rajtam teljes körülmetélést. A műtét nem volt vészes, gördülékenyen zajlott, jelentős fájdalom csak rövid ideig volt jelen. A doki felhívta a figyelmemet, hogy kerüljem az erekciót.. na ez voltaképpen lehetetlen és akkor bizony eléggé fáj. Remélem, hogy csak a varratok megléte miatt, nem pedig azért, mert rövidebbre vágta volna a bőrt a kelleténél. A további problémám pedig az, hogy a csupasz makkom hozzáragad az alsógatyához és csak igen fájdalmas módszerrel lehet leszedni onnan. Erre esetleg tudtok valami praktikát ajánlani?
A műtétet fitymaszűkület miatt kellett végrehajtani, 22 éves vagyok és parázok rendesen attól, hogy mi lesz ennek a végkimenetele. Nem szeretném, ha használhatatlan lenne a bré.
Szia!
Engemet is körülmetéltek nekem azt ajánlotta a dokim hogy tekerlyem gézbe, erekciónál pedig nekem is feszült de nyugi ez a varratok kiesésével megszűnik meg a makkod is idővel megszokja!
Hozzáfogsz szokni, a makk érzékenysége csökkenni fog,1-2 hét után észre sem veszed majd az alsógatyádat.
Ne félj rendbe fog jönni,nem lesz használhatatlan a Bré" -d. Türelem,pár napig ne gondolj a szexre,csajokra,ezt bírd ki.
Hello!
Engem márciusban metéltek körül. A műtét rendben lezajlott. Másnapra viszont úgy nézett ki, mint egy nagy lila krumpli. Borzasztóan fájt, 2 hétig pucéron feküdtem az ágyban. (Akkoriban pont nem volt munkám, így megoldahtó volt a dolog.) Épp csak a WC-ig bírtam kimenni terpeszjárásban. A vér fokozatosan elszivárgott, a 3. héten végre tudtam nadrágot felvenni. Még 2 hónap múlva is látszott az ödéma, de ma már nyoma sincs. Az érzékenység is megszűnt. A szerszám kiválóan működik, a barátnőm legnagyobb örömére :D
Biztos helyre jön,de nem volt más megoldás a szükületed kezelésére hisz ezt a legdurvább esetekben használják már,ill akkor még ha nem néz valaki körül a kezelési lehetőségek között.?
Jobb lett volna fityma plasztikát választanod,hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!