Hol érdemes 25 évesen sterilizáltatni magam (vazektómia)?
Régi téma, de azért írok..
Az egyik kommentelő írta a "hazafias kötelességet".. miért is lenne kötelező bárkinek gyereket csinálni? Mindenki maga dönti el, akar-e, vagy sem. 25 éves nő vagyok, és én sem akarok. Gyertek, kövezzetek meg mert nem teljesitem női kötelességeimet. Máskülönben mire szüljön az ember? A hitelből vett házra, autóra, a szar magyar oktatásra? Az egyre jobban elkorcsosuló világra, ahol már a csecsemő is tablettel jön ki az anyjából, kommunikáció meg egyenlő a nullával? Miért kell szapulni azt, aki nem akar ekkora felelősséget vállalni az életben? Szerintem tök rendben van mindenki agya, aki így gondolkodik. A gyerekesek szidják azt, aki nem akar gyereket. Ráadásul okosabbnak hiszik ettől magukat. Azok, akik nem akarnak gyereket, hányszor szidják csak úgy azokat, akik akarnak, vagy akiknek már éppenséggel van? Mi egyszer sem állunk bele az ilyenekbe. Ki is az okosabb akkor? Ez kb olyan, mint mikor leszólják a tetováltakat..mi tetováltak nem szóljuk le azokat, akiknek nincs.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!