Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hol érdemes 25 évesen steriliz...

Hol érdemes 25 évesen sterilizáltatni magam (vazektómia)?

Figyelt kérdés
A gyerekeket nem bírom elviselni (minél kisebb, annál kevésbé), gyerektartást nem akarok perkálni, főleg akkor nem, ha sikeresen belefutok egy spermatolvajba, a cölibátus viszont nem tetszik. Normális helyen simán megcsinálnák, de ez Magyarország, ahol még ezt is el kell lehetetleníteni. Tudtok ajánlani egy klinikát, ami jó szolgáltatást ad, és nem kell érte eladni egy fél olajmezőt (mert nagyon drága)?

2016. jan. 15. 16:43
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%

Régi téma, de azért írok..

Az egyik kommentelő írta a "hazafias kötelességet".. miért is lenne kötelező bárkinek gyereket csinálni? Mindenki maga dönti el, akar-e, vagy sem. 25 éves nő vagyok, és én sem akarok. Gyertek, kövezzetek meg mert nem teljesitem női kötelességeimet. Máskülönben mire szüljön az ember? A hitelből vett házra, autóra, a szar magyar oktatásra? Az egyre jobban elkorcsosuló világra, ahol már a csecsemő is tablettel jön ki az anyjából, kommunikáció meg egyenlő a nullával? Miért kell szapulni azt, aki nem akar ekkora felelősséget vállalni az életben? Szerintem tök rendben van mindenki agya, aki így gondolkodik. A gyerekesek szidják azt, aki nem akar gyereket. Ráadásul okosabbnak hiszik ettől magukat. Azok, akik nem akarnak gyereket, hányszor szidják csak úgy azokat, akik akarnak, vagy akiknek már éppenséggel van? Mi egyszer sem állunk bele az ilyenekbe. Ki is az okosabb akkor? Ez kb olyan, mint mikor leszólják a tetováltakat..mi tetováltak nem szóljuk le azokat, akiknek nincs.....

2020. febr. 26. 08:39
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed kérdező, ez a te döntésed, más nem szólhat bele. Mi is így gondolkodunk párommal. Én is hajlandó lennék elköttetni magam, de a párom is kijelentette, hogy akár ő is vállalnà. Nem akarok én sem gyereket, ezt már gimiben kijelentettem én is, azóta pedig eltelt jó pár év. Nem szeretem a gyerekeket, nem nekem való, a magyar állam pedig ne mondja már meg nekem azt, hogy én mikor köttethetem el magamat, elvégre ez az én testem. Mi is megyünk külföldre, ott csináltatjuk, Szlovákia van kinézve, úgyis a határnál élünk.
2021. okt. 9. 03:18
 23/24 anonim ***** válasza:
20: Melyik város? Beszélnek magyarul?
2022. szept. 20. 01:53
 24/24 anonim ***** válasza:
22: Mindenki Szlovákiát mondja, az mért jobb, mint Ausztria vagy Románia vagy Horvátország vagy Szlovénia?
2022. szept. 20. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!