Hol érdemes 25 évesen sterilizáltatni magam (vazektómia)?
Az abortuszt ne keverjük már ide. A sterilizálás női párja a meddővé tétel.
Nem, ott sem lehet 18 évesen dönteni e kérdésben. Nagy szerencsére.
Én speciel szlovákiába mennék.
A határ mellett is vannak klinikák, nem kell beutazni a fél világot.
Beszélnek magyarul. Ez mondjuk fontos szempont, ha nem is tudsz németül vagy szlovákul, akkor is meg tudod értetni magad a műtét után, begyógyszerezve.
Árban sem vészes. Úgy emlékszem valahol 500€ és 1000€ között kérnek el érte.
Amúgy összvissz 2 napot visz el az életedből, de érdemes havert/rokont vinni sofőrnek.
De komolyan miért kell őt leszidni nektek azért, mert ő ezt akarja? Lesz belőle nektek valami károtok, ha ő meg csinálja? Vagy talán politikusok vagytok és a gyereke nélkül kevesebb pénzetek lesz? Inkább csináljon műtétet, minthogy csináljon 5 gyereket és hagyja el őket és család nélkül nőjenek fel.Ő ezt szeretné kész.És semmilyen törvényben nem ütközik, csak a TB nem állja.
Olcsó-t sehol sem találsz. Külföldön nem érdemes meg műttetni, mert ha valami problémák vannak később akkor oda vissza járni, a kommunikációs nehézség is akár. És itthon sem tudod előadni ezt.
Ez engem is érdekelne.
Mellesleg nő vagyok és nem akarok gyereket! De még teherbe esni sem. Gondolom nőknél is meg lehet csináltatni ezt, hogy is olvastam valahol..."művi meddővé" tételt.
( most lehet oltani, hogy képzelem, elvégre nő vagyok!)
utolsó/
na remek, hogy nem lehet...:/
Szia, Pozsonyban lehet. 30 nap előtte a várakozási idő. Tehát nyilatkozni kell, s utána 30 nap, más feltétele nincs mint itt nálunk. Itt : 2x fél év várakozás, és betöltött 40 év, vagy 3 gyermek.
Remélem segíthettem.
talán ez már nem aktuális, de leírom, hátha valakit érdekel
én ugyan nó vagyok, de szlovákiában a medikliniknél csináltattam az enyémet, hihetetlenül kedves a személyzet, beszélnek magyarul, és remek munkát végeztek
férfiaknak 649 euró altatással, 499 helyi érzéstelenítéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!