Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Érdemes lenne megvizsgáltatni...

Érdemes lenne megvizsgáltatni még egyszer?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nagyjából két hete bedurrant az egyik herém, így elmentem urológiai vizsgálatra. Az urológus mindent átvizsgált, (vesék + a fájdalmatlan és a fájdalmas here) és mondta hogy az egyik herém kicsit bevizesedett, a mellékhere kissé gyulladt. Van rajta egy ciszta, de az nem lényeges. Felírt gyógyszert a gyulladásra, említette hogy bármilyen fertőzés vagy szex, sőt még az életkor is okozhatja a tüneteket. Egy hétig szedtem a gyógyszert, ami valamelyest segített is, azonban még mindig érzem kicsit a tompa fájdalmat. Én reagálom túl, vagy érdemes lenne elmenni mással is megnézetni? Kösz a válaszokat.

2015. dec. 8. 10:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem rendelt vissza kontrollra?
2015. dec. 8. 11:52
 2/10 A kérdező kommentje:
De, ha továbbra is fennáll a probléma. Igazából a kompetenciájában nem vagyok túl biztos, ezért szeretnék máshoz is elmenni...
2015. dec. 8. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ha mellékhere gyulladás van akkor a gyógyszereket nem egy hétig kell szedni az nagyon kevés... legalább 1-2 hónapig folyamatosan szedned kell, hogy legyen valami eredménye..
2015. dec. 8. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Természetesen jogodban áll második szakvéleményt kérni, ha erre gondolsz.
2015. dec. 8. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. dec. 8. 15:43
 6/10 A kérdező kommentje:
24 vagyok
2015. dec. 8. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Ultrahanggal is megnézte a herét?
2015. dec. 8. 16:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, mindkettőt
2015. dec. 8. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
És mit mutatott? Vért is vettek?
2015. dec. 8. 16:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt mutatta, hogy van a herémen egy kisebb ciszta. Vért nem vettek, csak vizeletet a vizsgálat végén, amiért - ha fennáll a fájdalom továbbra is - vissza kell mennem, hogy mi a tenyésztés eredménye.
2015. dec. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!