Hol érdemes 25 évesen sterilizáltatni magam (vazektómia)?
"belefutok egy spermatolvajba"
SPERMATOLVAJ? Uram, irgalmazz! Dühöng a spermabűnözés Magyarországon! 😅
(ennyi idősen nem fogják neked elvégezni sehol)
"te is gyerek vagy még, ezért nem szereted őket, de ez idővel változik..."
Vagy nem. 39 leszek idén, 23 éve hallgatom, hogy majd megváltozik a véleményed, mert ugyanúgy nem akarok gyereket, mint ahogy 16 évesen kijelentettem, hogy nekem nem kell soha. Habár mostanában inkább módosult a károgás "majd meg fogod ezt még bánni"-ra. Szóval hagyjuk már rá a kérdezőre, hogy akar-e szaporodni, vagy sem.
Inkább az menjen pszichiáterhez, aki szerint mindenki bolond, ha eltér a véleménye az övétől...
Ennyi idősen talán sehol .Igaz ,pénzel sok mindent el lehet intézni,mert nagyon korrupt világban élünk .
Ha én orvos lennék ,azért mégsem kockáztatnám az állásom .
Műtétekhez ,legalább 2 ember kell .Amit 2 ember tud ,az már nem titok .De pénzel talán őt is meg lehet venni .
Mi van akkor ha valami,utólagos komplikáció lép fel ?
Ez is bent a pakliban .
Úgy látszik te csak élvezni szeretnéd az élet ezt a részét is .
Hol marad a hazafias kötelességed ?????
Ennyi nőnemű válaszolót egy férfiaknak szóló kérdésen... :D
Egyébként az egész EU területe "játszik", nem csak ez a koszfészek.
Jó hogy mindenki másra válaszol mint az amit a kérdező kérdez.
Bárhol elvégeztetheted igazából. Külföldön is. Csak ott eléggé drága. Ahogy Magyarországon is. TB alapon sehol sem fogják megcsinálni. Csak magán úton mehetsz el, de ez több száz ezer lesz. Használj gumit talán egyszerűbb a megoldásod. Elköttetés után már nem lesz lehetőséged a visszatérésre és sok komplikáció lehet, nem csak a hazánkban. Itthon is vannak jó orvosok nem is kell külföldre menni.
Bárhol meg csináltathatod. Menj el magán rendelésre és ott kérdezz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!