Érdemes a lézeres műtétet választani fitymaszűkület esetén?
Most olvastam éppen az egyik sebészeti klinika oldalát. Fitymaszűkület miatt lenne szükségem műtétre, de érthető okokból nagyon tartok tőle. A lézeres műtét a leírtak szerint sokkal barátságosabbnak, elfogadhatóbbnak tűnik, mint a szikés megoldás és a gyógyulás is gyorsabb, azt mondják. Egyedül az ára az, ami borsos, mert legalább 100 000 Ft a leírtak szerint.De még azt hiszem, ezt is vállalnám, ha cserébe sikerülne viszonylag könnyebben túlesnem ezen az egész procedúrán.
Van valakinek személyes tapasztalata az ügyben?
A szűkületem szerintem elég súlyos. Lankadt állapotban sem jön hátra a bőr. De úgyis az orvos mondja meg, hogy mi a teendő.
A 10 000 nem kis pénz nekem sem, de cserébe viszont olyan megoldást kapnék, amo sokkal megnyugtatóbb. Nagyon parázok ettől az egésztől, már a gondolattól is a hideg kiráz, hogy megnyessenek. Korábban voltam egy dokinál vizsgálaton, de végül nem mentem el a műtétre, mert nagyon nem volt szimpatikus az egész hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!