Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez teljes körülmetélésnek...

Ez teljes körülmetélésnek számít vagy nem?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve metéltek körül. A fityma lógva sem takarja a makkomat, kicsit se. Tegnap önkielégítéskor észre vettem, hogy félig rá tudom húzni a makkomra a bőrt, persze ilyenkor már nagyon feszült a herezacskóm és tovább nem tudtam volna húzni. Olvastam hogy létezik olyan hogy csak félig metélnek körül és úgy tudom hogy teljes körülmetéléskor sehogy és semennyire nem tudod rá húzni a bőrt a makkodra ez igaz?

2015. szept. 8. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ha lógva sem takarja a makkodat, akkor teljes körülmetélés. Részleges körülmetélés esetén részben takarná a makkot.

A teljes körülmetélésnek is vannak különféle fajtái, pl lehet laza vagy feszes. Laza körülmetélés esetén lehet, hogy a bőrt valamennyire rá lehet húzni a makkra, de nem fog a makkon maradni. Feszes metélésnél kicsit több bőrt távolítanak el, és mereven csak alig vagy egyáltalán nem lehet mozgatni, húzogatni a bőrt.

2015. szept. 8. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Akár részlegesnek is nevezhető,valójában ott sem hagynak sok bőrt.
2015. szept. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!