Relatív vagy teljes fitymaszűkület és hogy kell kezelni?
Figyelt kérdés
Lankadt állapotban hátra tudom húzni gond nélkül viszont állva 0.5-1cm max szóval úgy a makkom egyötödéig. Lehetséges az otthoni kezelés vagy feltétlen orvos (tudom ide kéne mennem de elöbb ha lehet otthon próbálnám). Az orvos mit javasolna én nem engedném metélni esetleg akinek van tapasztalata hogy zajlik egy műtét teszem azt plasztika vagy metszés2015. aug. 20. 17:03
1/13 anonim válasza:
Probalkozni lehet sikositott allapotban ,tornaztasd
3/13 anonim válasza:
Egyebkent ez igy relativnak nez ki.
4/13 anonim válasza:
Mindenképp orvossal kezdeném, mivel akár fel is tud írni szteroidos kenőcsöt, ami tágíthatja és akkor könnyebb a tornáztatás. És különben is jobb, ha látja egy szakember a helyzetet. Nem fog azonnal lekötözni és körülmetélni.
5/13 anonim válasza:
Meleg vízben nagyon óvatosan próbáld a fitymád tornáztatni és ha pár hét után nincs javulás menj urológushoz.
Nem feltétlenül kell tkm,ha megvizsgál a doki és ezt javasolná,közöld vele ezt mindenképpen szeretnéd elkerülni és kérd meg a többi műtéti lehetőséget( fityma plasztika,bemetszés)mondja el.Erőszakkal nem metélhetnek körül.
6/13 anonim válasza:
Melegvíztől sokat ne remélj .Az csak fűrdésre alkalmas .
7/13 anonim válasza:
Az orvosnál se a meteles lenne az 1 megoldas.
8/13 anonim válasza:
Pedig bizony sokaknak segítet a meleg vízes tornáztatás.
9/13 anonim válasza:
Egy 15 éves srác írt kb a 2.oldalon,friss kérdéseknél van,komolyabb fitymaszűkületről és neki ez sokat segítet.Nem tudok bemásolni de mindjárt ki írom hogyn szerpel a kérdêse.
Csak súlyos fitymaszűkületnél kell metélni!
Ha ezt javasolná a doki meg kell mondani a metêlést mindenképpen szeretné elkerülni.
10/13 anonim válasza:
Ezek után is körül kell metélni?
Ez a kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!