Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Relatív vagy teljes fitymaszűk...

Relatív vagy teljes fitymaszűkület és hogy kell kezelni?

Figyelt kérdés
Lankadt állapotban hátra tudom húzni gond nélkül viszont állva 0.5-1cm max szóval úgy a makkom egyötödéig. Lehetséges az otthoni kezelés vagy feltétlen orvos (tudom ide kéne mennem de elöbb ha lehet otthon próbálnám). Az orvos mit javasolna én nem engedném metélni esetleg akinek van tapasztalata hogy zajlik egy műtét teszem azt plasztika vagy metszés
2015. aug. 20. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Ez igaz,de nem feltétlen meleg vizben. Inkább babaolajozva,vagy sikositozva.
2015. aug. 20. 23:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen eznigaz,az a másik kettő,krém és olaj is segíthet!
2015. aug. 21. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:

A bőr nyújtása a lényeg, nem pedig az áztatás és pacsmagolás mindenféle egyéb anyaggal...

A szteroidos kenőcs azért jó, mert vékonyítja a bőrt. A többire viszont inkább nem mondok semmit. Vagy csak annyit, hogy ha túl síkosan hátracsúszik a bőr a makk mögé, akkor előfordulhat hogy nem megy vissza előre (főleg ha akaratlanul kap a szerencsétlen gyerek egy merevedést). Szóval óvatosan ezekkel. Legyen tiszta a terület és nyújtson határozottan de fájdalommentesen aztán jól van.

2015. aug. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!