Hogyan végezhető egy urológiai teljes kivizsgálás vetkőzés érintés és urológus szakorvos nélkül? Ráadásul orvos nélkül?
Itt ez a nem is tudom mi. Hirdetés? Kamu?
Komplex urológiai vizsgálat (prosztata, PSA, vesék, inkontinencia)
Részletes, alapos elektroakupunktúrás vizsgálat, személyre szabott tanácsadás.
A vizsgálat teljesen fájdalommentes, nem kell levetkőzni
A vizsgálat az alábbi területeket érinti: pénisz, herék, herezacskó, mellékherék, prosztata, PSA-tumormarker, húgycső, húgyhólyag, húgyvezeték, ondóvezeték, vesék, mellékvesék, csecsemőmirigy, lép, vastagbél, immunrendszer citokin hálózata, fitymagyulladás, heregyulladás, mellékhere gyulladás,
Kérdéseim:
- hogyan lehet külső nemi szervek (és belső szervek) állapotát betegségeit vetkőzés tapintás szemrevételezés nélkül vizsgálni?
- Hogyan végezhető bármilyen szakvizsgálat szakorvos nélkül? Szemészet szemész nélkül?
- Hogyan végezhető bármilyen orvosi vizsgálat orvos nélkül?
A vizsgálatot végző „orvos” (nem orvos): 2004-ben végzett energiagyógyászként (pszichotronika, reiki, angyal, UTF ). Mindig is érdeklődéssel volt a holisztikus gyógyászat iránt. Évek óta kísérte figyelemmel a betegségek, a táplálkozás, és az egészséges életmód összefüggéseit.
szia,ez ilyesmi lehet,mint ez.
a kézen és a talpom meg vannak adva melyik belsö szerv hol helyeszkedik el.és ha ezt a toll szerű valamit odanyomja,jelez a gép,h itt problema lehet e vagy sem.én ilyenen voltam amit linkeltem,olyan nesze semmi fogd meg jól.mondjuk 5-6 ezer volt,nem sajnaltam rá,de többet nem ér.sztem egy orvossal jobban jarsz ha problema van.
Pontosan úgy ,ahogy itt gyakon történnek a vizsgálatok.
Irják is gondot,gyógymódot,gyógyszereket .
?? És az mi ha nem vetkőzés?
Ha télen sapka sál van rajtam és egy boltba belépve lekapom a sapkát az nem vetkőzés?
Ha hasi uh-t csinálnak akkor a herék állapota látható.
De prosztatát nem lehet manuális vizsgálat nélkül végezni.
A fent említett vizsgálátban nincs
- hasi uh
- vérvétel
-vizeletvizsgálat
???
Akkor?
Hasdi uh-val herék,hasban lévő belső szervek láthatók,vérvételből is lehet hormontszintet nêzni,vizeletből meg nemibetegségeket tudnak szűrni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!