Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület, vagy egészen...

Fitymaszűkület, vagy egészen másról van szó?

Figyelt kérdés

Amikor feláll a farkam a bőr egyáltalán nem jön le a makkomról csak kézzel tudom lehúzni de egy kicsit fáj és érzem, hogy feszül. Eddig szinte egyáltalán nem tudtam lehúzni de 2-3 napig próbálgattam és már megy. Ez normális vagy forduljak orvoshoz ? Mit javasoltok ?

15/F

2015. szept. 1. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Rövid a fitymaféked.

Fájdalomnál érdemes orvoshoz fordulni, tud rajta lazítani, 5 perces ambuláns beavatkozás.

2015. szept. 1. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz!!! Az orvos nem az elsőt látja már. Mond el neki is ezt a panaszodat. Megvizsgál és mondani fog valamilyen megoldást.
2015. szept. 2. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Hajrá, folytasd, de ne okozz magadnak fájdalmat azért...

Az, hogy magától nem jön le, az alapvetően nem gond! Az, hogy kézzel is csak nehezen, az viszont valóban fitymaszűkületre vagy rövid fitymafékre utal.

Hátrahúzás közben mikor kezd el feszülni és pontosan hol?

2015. szept. 2. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Azzal nincs semmi baj,hogy ha merev a péniszed a fityma magától nem csúszik a makk mögé,viszont kézzel magadnak hátra tudod húzni.Ez normális.

Ha van pici feszülő érzés az lehet a fék rövidsége,de azt sem kell minden áron műteni.

A fityma tornáztatása azért jó meleg vízben mert ott könnyebb a fitymát hátrahúzkodni és a fék is tornáztatva van.(ha merev a péniszed akkor is folytatni kell,ha nedves a pénisz,akár víz,sikosító,babaolaj segítségével akkor azt könnyebb hátrahúzkodni)

De óvatosnak kell lenni!

Ha napi szinten csinálod segíthet!

Ha nem válik be 14 éves kortól egyedül is lehet urológushoz menni,tb kártyát,személyit kell vinni.

2015. szept. 4. 21:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!