Mitől van ez a péniszemmel?
Elég ritkán húztam fel rajta a bőrt, most azonban elhatároztam, hogy mivel sima állapotban is nehézkes felhúzni, ezért egy kád vízben szoktam csinálni, amikor fürdök.
Ment is, tök jól, a makkom azonban nagyon érzékeny. Ha hozzáérek nem, de súrlódásra nagyon...
És még az is baj, hogy amikor megpróbálom felállítani a péniszt, akkor hátul, a tőlem távolabb eső oldalán a makk legaljánál egy feszítő, húzó érzést érzek ami nagyon fáj, ezért nem lehet merev állapotba helyezni...
Tanácsok? Nagyon megköszönném, ha valaki segítene! Köszönöm!
A meleg vízben tornáztatást folytasd,és van aki simosítóval vagy babaolajjal tornáztatja víz helyett a fitymáját,én víz párti vagyok.
Ha nem húzod hátra a fitymád (tehát masztinál nem a fitymád húzkodod,hanem a kezed mozgatot a péniszeden)akkor fel tudod állítani a péniszed?
Próbáld meg felállítani a péniszed és utána probáld meg a fitymát picit hátrahúzni.
Eddig hogyan maszturbáltál?Sosem állt eddig fel?
Valóban a fék tűnik rövidnek,volt akinek a féke enyhén volt rövid ő amikor a fitymáját tornáztatta a féke is mozgott és rendbe jött.
Ha viszont nagyon fáj urológus kell menned,14 éves kortól egyedül mehetsz,csak tb kártya,személyit kell vinned.Ha műteni kellene akkor a féket átvágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!