Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szégyellem magam emiatt, mit...

Szégyellem magam emiatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Osztálykirándulásra megyünk( 13 éves vagyok, későnérő típus) sok jó haverom van az osztályból,ők kb 160-170 cm-sek de én csak 152 cm vagyok..

Az a helyzet hogy én még nem kezdtem el serdülni, még nem szőrösödöm éscsak 7 cm a péniszem.Van urologús ismerősünk, azt mondta hogy nálam még nem következett be a pubertás,de hamarosan lesz. Az a gond hogy a kiránduláson közös zuhanyzók lesznek,

és láttam a barátaimon nyáron hogy a hónaljuk is szőrös, nekem meg nem..

És biztos nagyobb a péniszük is, s ezek miatt szégyenlem magam :/

2015. dec. 30. 16:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Jaj, én is ebben a cipőben jártam anno. :D Nem igazán tudnék többet mondani mint az előttem szólók, légy természetes, amennyire tudsz, nem egymás farkát fogjátok nézegetni, mindenki ellesz magával. 13 évesen még szinte biztos, hogy senki nincs megérve teljesen, szóval minden barátod többé kevésbé hasonló helyzetben van ;)

A későnérőknek mint Te és én is voltam kicsit nehezebb, de nyugi, nem lesz baj. :D

2015. dec. 31. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!