Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szégyellem magam emiatt, mit...

Szégyellem magam emiatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Osztálykirándulásra megyünk( 13 éves vagyok, későnérő típus) sok jó haverom van az osztályból,ők kb 160-170 cm-sek de én csak 152 cm vagyok..

Az a helyzet hogy én még nem kezdtem el serdülni, még nem szőrösödöm éscsak 7 cm a péniszem.Van urologús ismerősünk, azt mondta hogy nálam még nem következett be a pubertás,de hamarosan lesz. Az a gond hogy a kiránduláson közös zuhanyzók lesznek,

és láttam a barátaimon nyáron hogy a hónaljuk is szőrös, nekem meg nem..

És biztos nagyobb a péniszük is, s ezek miatt szégyenlem magam :/

2015. dec. 30. 16:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem fogok én értelmetlen vitát nyitni mások válaszai miatt .

Majd az élet úgy is magtanitja sok mindenre .

2015. dec. 30. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:

De elég gáz ha te azt nézegeted hogy az apák fiaikkal hogyan tusolnak.

Nem tudom ott milyen zuhanyzók és hány lehet ahova jársz mert én amiket eddig láttam ott túl sok sosem volt és az öltözön,mozsdón beljebb voltak a zuanyzók,pici oldal falakkal,oda meg 2 ember nem fér be egyszerre.

Nem egy nagy közös,teljesen nyitott tér volt egyik sem.

2015. dec. 30. 21:11
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Csak megjegyzem ,ezért van hogy még az iskolai orvosi vizsgálaton is rettegnek ha a gatyát le kell nyomni az orvos előtt .
2015. dec. 30. 21:12
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Akkor gyere el a Zalakarosra.Uniós szintű minden .Mivel itt nagyon sokan fürödhetnek a zuhanyzóban,mert ilyen is létezik Ugy gondolom nem kell egy ilyen fürdőben becsukott szemmel fürdeni .
2015. dec. 30. 21:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem csodálom,nem rettegés ez,ebben a korban szégyenlősek.

Én sem tolnám le suliorvos előtt,de az üzemorvosom előtt sem.

Felnőtt fejjel is megválogatom hogy milyen orvosnak mutatom meg,gyerekem is szakorvoshoz vinném.

Mindjárt lett volna felháborodás ha a lányokkal is letolatnák és a korrektség kedvéért tini lányhoz férfi orvost hívnának.

Fiúknál sem figyelnek erre sem.

Felnőtt férfi is félelemmel megy urológushoz,rossz szájízzel,pedig ott férfi orvos van,függönyzött vizsgálóval,hát akkor hogy ne tartana egy gyerek,pont fejlődik vagy mêg nem és akkor tolja le 2 nő előtt.

2015. dec. 30. 21:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom én sosem nézegettem masokat,gyerekeket tuti nem.
2015. dec. 30. 21:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Most komolyan képes volt írni 13 választ egymás után ugyanarról? Nagyon szánalmas vagy, öreg.
2015. dec. 31. 00:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Nem kell elfordulni, bujkálni, takargatni. ne lássák a többiek hogy szégyelled, mert akkor simán ezzel fognak csesztetni. Legyél természetes. Ha valaki beszól, poénkodd el. Egyébként már biztos elkezdtél serdülni, és a golyóid már lógnak, mivel túlléptek a borsószem méreten. Majd még nő a farkad is, nyugi. Szoktál recskázni?
2015. dec. 31. 09:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Kirándulás hány napos? 1-2 zuhanyozást simán ki lehet hagyni, csak minden nap vegyél fel tiszta ruhát
2015. dec. 31. 09:07
 20/21 anonim ***** válasza:

Érdekes a 18 as érdemileg teljesen azt írta ami én.

Az ő válasza tökéletes volt ? Miért nem estetek neki olyan lendületesen ,mint nekem .Ő nemesik át ezzel a ló túloldalára .

2015. dec. 31. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!